Stiri mondene

Smiley, fotografie emoționantă cu fiica sa: „Fără cuvinte”

Smiley, fotografie emoționantă cu fiica sa: „Fără cuvinte”
Smiley  [Sursa foto: Instagram]
Smiley a postat o fotografie emoționantă alături de fiica sa în mediul online. Cum au reacționat fanii.

Smiley și Gina Pistol se bucură de una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. După ce cuplul a decorat casa în spiritul sărbătorilor de iarnă, Smiley a postat o fotografie emoționantă, alături de fiica sa, Josephine. Postarea i-a îndușat pe fanii artistului, care au reacționat imediat cu o mulțime de cuvinte frumoase, dar și aprecieri. 

Citește și: „Într-adevăr, fără cuvinte!” Moment emoționant în familia lui Smiley. Fanii s-au bucurat când au văzut imaginea

Smiley, fotografie emoționantă cu fiica sa: „Fără cuvinte”
Smiley, fotografie emoționantă cu fiica sa[Sursa foto: Instagram]

Smiley a postat o fotografie emoționantă alături de fiica sa, Josephine 

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, iar în urmă cu un an și nouă luni, acesta a creat o familie unită, alături de Gina Pistol, care a adus pe lume primul său copil. Cei doi s-au dedicat vieții de familie, iar Micuța Josephine le face viața mai frumoasă părinților ei.

În ciuda programului încărcat, Smiley reușește de fiecare dată să petreacă timp și cu familia lui, iar acest lucru este foarte apreciat de fani. 

Citește și: Ce a transmis Smiley de ziua Ginei Pistol? Artistul a vrut ca toată lumea să stie asta: „Iubire”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Recent, Smiley a postat o fotografie emoționantă pe contul de Instagram, alături de fiica sa, lângă bradul de crăciun. Artistul și partenera sa, Gina Pistol au decorat bradul simplu, dar elegant, cu cele mai frumoase ornamente și au imortalizat aceste momente pline de iubire. Fotografiile îl surprind pe artist stând pe canapea cu Josephine în brațe, în timp ce o sărută pe un obraz. 

Cum au reacționat fanii la postarea lui Smiley? 

Smiley și-a impresionat fanii cu o fotografie emoționantă alături de fiica sa, în fața bradului de Crăciun, care a strâns un număr impresionant de like-uri pe rețelele de socializare. Artistul se bucură cu peste 25.000 de like-uri, dar și cu multe urări și complimente. Urmăritorii i-au oferit cele mai frumoase cuvinte, specifice acestei perioade de sărbătoare, dar i-au trasmis și cât de mult îl apreciază pentru faptul că este un tată devotat, în ciuda programului său aglomerat. 

Citește și: Cum s-a schimbat viața Ginei Pistol și a lui Smiley, de când au devenit părinți. Prezentatoarea TV a dezvăluit ce se întâmplă în familia ei: "E o rutină banală pentru mulți"

Smiley, fotografie emoționantă cu fiica sa: „Fără cuvinte”
Josephine[Sursa foto: Instagram]

„Sărbătorile au alt farmec alături de familie și copii!”, „Într-adevăr fără cuvinte!!! Copiii și familia sunt totul!”, „Sărbători cu bine împreună cu cei dragi!”, „Emoție și iubire! Să fiți sănătoși și binecuvântați!”, „Vai, Smiley, ești minunat...să vă trăiască frumusețea asta mică!”, „O imagine "Dincolo de cuvinte", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fanii artistului.