Lansări muzicale

Smiley a lansat piesa „Scumpă foc”, în colaborare cu JUNO

Smiley feat. JUNO - Scumpă foc
Smiley feat. JUNO - Scumpă foc [Sursa foto: Captură YouTube]
Smiley le-a pregătit fanilor o surpriză muzicală, intitulată „Scumpă foc”, în colaborare cu JUNO. Dă-i play aici!

După mai bine de doi ani, Smiley a susținut un mega concert în fața publicului său. Artistul a cântat  la Sala Polivalentă din București. Cele mai iubite piese din istoria sa, dar și noua piesa a artistului în colaborare cu JUNO a fost ascultată pentru prima oară.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de J U N O (@junorakis)

„Scumpă foc”, noua piesă a lui Smiley și JUNO

Smiley se bucură de faptul că, în sfârșit, după doi ani, a putut să cânte în fața a mii de oameni. 5000 de spectatori au ascultat și urmărit noua piesa lansată de Smiley și JUNO. Artistul și-a dorit foarte mult să le facă această surpriză fanilor săi.

Citeste si: Smiley, fotografie emoționantă cu fiica sa înainte de concert: „Cea mai puternică încurajare”

„Mi-am dorit să dau START verii și distracției pe scenă, într-un concert mare pe care l-am așteptat cu dor mai bine de 2 ani. A fost cel mai bun moment să ofer oamenilor, care au vrut să se întâlnească live cu mine, o premieră, să fie primii care ascultă noua mea piesă și primii care văd videoclipul.”, a spus Smiley.

Smiley
Smiley[Sursa foto: Instagram]

Co-producție  HaHaHa Production  și Cat Music, cu muzica făcută de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Lucian Nagy, Alexandru Stancu (JUNO), versurile scrise de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Vlad Munteanu (DOC), Alexandru Stancu (JUNO) și producția semnată de Lucian Nagy, Andrei Tiberiu Maria,  Scumpă foc, feat-ul dintre  Smiley  și  JUNO, a ridicat Sala Polivalentă în picioare de la prima sa audiție și anunță începutul unei veri pline de distracție și dans.

Videoclip: Smiley feat. JUNO- Scumpă foc