Stiri mondene

Simona Halep, prima fotografie oficială de la logodna cu Toni Iuruc

Simona Halep, prima poză oficială de la logodna cu Toni Iuruc
Simona Halep a postat prima imagine de la logodna cu Toni Iuruc. Cum au fost fotografiaţi cei doi soți?!

Vineri, 23 iulie, Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil! Tenismena și partenerul său de viață au decis să-și oficializeze dragostea și să petreacă momente unice în cadrul unui eveniment discret, în care au spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă. Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli, a fost cel care i-a cununat pe Simona Halep și Toni Iuruc.

Simona Halep, prima poză oficială de la logodna cu Toni Iuruc

La câteva zile după ce a devenit în mod oficial soție, sportiva a postat prima fotografie alături de Toni Iuruc. Îmbrăcată cu o rochie roșie cu un umăr gol, sportiva s-a fotografiat alături de iubitul pe marginea piscinei din vila din Izvorani, locul în care a avut loc petrecerea de cununie. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep, cerută în căsătorie în luna iunie

Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună de mai bine de doi ani, iar cererea în căsătorie a venit pe 10 iunie 2021, urmând că cei doi să se unească în fața lui Dumnezeu în luna septembrie a anului acesta. Deși nu-i place să vorbească despre viața personală, Simona Halep a vorbit despre inelul de logodnă primit de la soțul ei, fiind un moment foarte important în viața lor.

Simona Halep, prima poză oficială de la logodna cu Toni Iuruc

E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare.Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos împreună, nu-mi place să vorbesc despre viața personală, dar este un moment plăcut. Ne-am logodit, așa este, mă bucur tare mult, este un moment foarte frumos al vieții mele”, a spus Simona Halep.