Stiri

Simona Halep, dialog spumos cu doi prezentatori australieni

Simona Halep
Simona Halep
Simona Halep a fost abordată de doi prezentatori de radio australieni care s-au urcat pe acoperișul unei clădiri pentru a o saluta.

Simona Halep se află în izolare la Adelaide, un resort de lux din Australia, înainte de a juca la Australian Open. Nume importante din tenis, precum Rafael Nadal, Novak Djokovic, Naomi Osaka, Serena Williams sau Dominic Thiem beneficiază de condițiile moderne din cadrul resortului și se relaxează înainte de jocul de la Australian Open.

Dialogul dintre Simona Halep și doi prezentatori de radio australieni a devenit viral pe internet 

Așa se face că doi prezentatori de radio, Erin Philips si Soda, s-au urcat pe acoperișul unei clădiri pentru a-i saluta pe celebrii tenismeni. Dintre toți cei cazați în resortul de lux, Simona Halep a fost singura care a răspuns.

„Hei, Simona, bine ai venit! Cum te simți? L-am trezit pe Darren mai devreme, uite-l! Simona, ești plictisită?”

„Da, sunt destul de plictisită”.

„Noi o să te distrăm pentru două săptămâni! Zi-i lui Darren ce melodii îți plac și noi o să le punem la radio! La ce oră te trezești de obicei?”

„La 5 dimineața”

„Noi suntem la 6 în direct. Tocmai am vorbit cu Simona Halep, dublă câștigătoare de Grand Slam”, a fost dialogoul spumos dintre campionă și cei doi prezentatori.

Filmulețul a devenit viral pe rețelele de socializare.