Stiri mondene

Simona Halep împlinește 30 de ani! Ce cadou a primit sportiva din partea soțul ei, Toni Iuruc

Simona Halep împlinește 30 de ani! Ce cadou a primit sportiva din partea soțul ei, Toni Iuruc
Simona Halep este sărbătorita zilei de azi! Tenismena împlinește frumoasa vârstă de 30 de ani.

Simona Halep împlinește astăzi, 27 septembrie, frumoasa vârstă de 30 de ani! În prezent, celebra jucătoare de tenis are toate motivele să fie cea mai fericită persoană. Simona Halep are o carieră de invidiat, o familie frumoasă, numeroase trofee adunate din întreaga lume și un soț care o divinizează. Fostul număr 1 mondial a primit mai multe cadouri din partea familiei, cu ocazia împlinirii a 30 de ani. Prima persoană care i-a urat "La mulți ani" sportivei este soțul ei, Toni Iuruc. La miezul nopții, i-a făcut o surpriză și i-a umplut camera cu multe buchete de trandafiri, de diferite culori. Imaginile demonstrează că omul de afaceri este un romantic incurabil! 

Simona Halep împinește 30 de ani

Simona Halep împlinește 30 de ani

Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele pentru tot restul vieții

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc  într-un decor de vis, în care au spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă. La revenirea în țară de la US Open, sportiva a făcut primele declarații despre eveniment. 

”E un eveniment frumos, am emoții, diferite față de tenis. E partea personală. Tenisul rămâne tenis. Aici e mult mai important pasul și sunt bucuroasă că se întâmplă”, a declarat Simona Halep.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep a dezvăluit care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit în ziua nunții

Numeroase personalități din sport și artiști renumiți au luat parte la marele eveniment! Invitații au fost rugați să nu aducă plic cu bani, ci pur și simplu să vină cu anumite cadouri de suflet. dezvăluit care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit în ziua nunții. Conform spuselor sale, Simona Halep și-a dorit foarte mult rachete de tenis de la Virginia Ruzici, iar femeia a reținut dorința sportivei și i-a făcut pe plac.  

”Au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute. Am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros.”, a spus tenismena. Citește continuarea aici.