Stiri mondene

Bat clopote de nuntă! Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc astăzi: ”Am emoții”

Bat clopote de nuntă! Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc astăzi
Simona Halep se căsătorește azi cu Toni Iuruc. Sportiva și omul de afaceri își unesc destinele pentru tot restul vieții!

De aproximativ trei ani, Simona Halep și Toni Iuruc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Prima dată au apărut împreună, în 2019, când tensimena a câștigat turneul de la Wimblendon, iar din acel moment au fost nedespărțiți. De-a lungul timpului, omul de afaceri a însoțit-o pe Simona Halep la aproape toate turneele de tenis, iar în vara acestui an i-a oferit inelul de logodnă.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Vineri, 23 iulie 2021, Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil! Tenismena și partenerul său de viață au decis să-și oficializeze dragostea și să petreacă momente unice în cadrul unui eveniment discret, în care au spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă. Astăzi se va celebra oficial căsătoria civilă a Simonei cu partenerul său de viață. La revenirea în țară de la US Open, sportiva a făcut primele declarații despre eveniment.

Bat clopote de nuntă! Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc astăzi

”E un eveniment frumos, am emoții, diferite față de tenis. E partea personală. Tenisul rămâne tenis. Aici e mult mai important pasul și sunt bucuroasă că se întâmplă”, a declarat Simona Halep.

Ilie Năstase și soția sa, Ioana, se numără printre invitații Simonei Halep. De asemenea, tot pe lista de invitați se regăsește și președintele Klaus Iohannis. Conform surselor, Simona Halep a impus două reguli stricte la eveniment. Mai exact, tenismena le-a transmis invitaților că nu au voie să vină cu telefoane mobile sau alte dispozitive de înregistrat. Apoi, le-a interzis acestora să aducă cadouri sau daruri în bani.

Bat clopote de nuntă! Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc astăzi

Simona Halep, primele declarații după petrecerea de logodnă

”A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea.(...) O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat. Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă”,  spusese sportiva, în urmă cu ceva timp.