Lansări muzicale

Sianna și Radu Sîrbu au lansat piesa „Dacă tu rămâi”

Sianna & Radu Sîrbu - Dacă tu rămâi
Sianna & Radu Sîrbu - Dacă tu rămâi [Sursa foto: Facebook]
Sianna și Radu Sîrbu și-au unit vocile și au lansat o piesă emoționantă, intitulată „Dacă tu rămâi”. Uite cât de bine sună și cum arată videoclipul.

Piesa ,"Dacă tu rămâi" este compusă și produsă de cei doi artiști, Sianna și Radu Sîrbu, fiind disponibilă atât pe YouTube, cât și pe platformele de streaming muzical. Noul single este acompaniat de un "mood video". 

Sianna și Radu Sîrbu au lansat împreună o piesă de dragoste: „E o energie specială ”

„Publicul nostru așteaptă mereu de la noi piese împreună.

Nu-mi dau seama dacă e vorba de compatibilitatea vocilor sau de povestea noastră de dragoste dar trebuie să recunosc că se lucrează mult mai bine când povestea de dragoste trece dincolo de piesă și studioul de înregistrări. E o energie specială pe care un cuplu o poate transmite într-o piesă și sunt sigur că cei care o vor asculta piesa o să capteze această energie muzicală" , a declarat Radu Sîrbu,  unul din membrii legendarei trupe O-Zone.

Citeste si: Invitatul de 12: Radu Sîrbu vorbește despre cea mai recentă piesă „În ochii tăi”: „Căutați-o că e super tare!”

Suntem unul din cuplurile asumate. Nu pretindem că avem o relație perfectă, dar cu siguranță avem o relația frumoasă, demnă de un scenariu de film. Am trecut prin multe împreuna, ne-am ținut de mână fiind copii. Ne-am maturizat și învățat împreună totul despre viață. Ne-am despărțit și ne-am sufocat unul fără altul zeci de ori. Am devenit părinți împreună și am învățat să împărțim responsabilități. Am aflat că perfecțiunea e un mit și că doi oameni nu trebuie să fie perfecți că să formeze un cuplu puternic, așa că mergem împreună pe acest drum plin de imperfecțiuni și clădim împreună o viață frumoasă. Muzica este cumva un mare dar oferit iubirii noastre din partea universului. Exact cum am spus și scris în piesă, timpul păstrează amintirea, iar pozele sunt doar dovezi",  a adăugat Sianna(Sîrbu Ana).