Lansări muzicale

O-Zone - Dragostea din tei (Radu Sîrbu Remix)

O-Zone - Dragostea din tei (Radu Sîrbu Remix)
O-Zone - Dragostea din tei (Radu Sîrbu Remix)
Radu Sîrbu, fost membru al trupei O-Zone, a lansat primul remix cu clip al piesei „Dragostea din tei”. Dă-i play aici!

Cu 19 ani în urmă când a fost lansată piesa „Dragostea din Tei” a ajuns pe locul 1 în Eurochart Hot 100, poziție pe care a stat 12 săptămâni, între iunie-septembrie 2004. De asemenea, single-ul a fost în topul clasamentelor muzicale în Germania și Franța mai mult de trei luni, a atins poziția a 3-a în Marea Britanie și poziția 72 în U.S. Pop 100. „ Dragostea din Tei ” a fost preluată inclusiv de vedetele internaționale precum Rihanna și T.I. 

Citeste si: Arsenie de la O-Zone, dezvăluiri neașteptate despre fostul său coleg de trupă, Dan Bălan: „Răutăcios, un pic zgârcit și mofturos”

„Chiar dacă piesa încă este ascultată de milioane de oameni, mă tot urmărea gândul de multă vreme să-i aduc melodiei noastre un aer fresh. Însă, până acum, nicidecum nu reușeam sa găsesc inspirația și nu vedeam direcția, sound-ul potrivit.

Tot amânam până într-o zi când, am ajuns la studio după două săptămâni de vacanță în afara țării și am simțit acea chemare. M-am așezat și în câteva zile am și terminat producția remixului! A fost ca o revelație! Am decis să păstrez culoarea structura și originalitatea vocilor adaugând totuși o amprentă personală în materie de sound… Sunt sigur că fanilor noștri, fanii piesei o să o îndrăgească cel puțin la fel de mult, iar avionul « dragostei din tei » să zboare mult și bine în continuare în jurul lumii!”
, povestește Radu Sîrbu.

„Dragostea din Tei” se bucură de o nouă versiune