Lansări muzicale

SHIFT și JO au lansat piesa „Destine”

JO și Shift - Destine
JO și Shift - Destine [Sursa foto: Instagram]
SHIFT și JO și-au unit vocile și au lansat piesa „Destine”. Dă-i play aici.

„Destine” a luat naștere în studiourile HaHaHa Producțion, Sprint Music și Cat Music. Versurile au fost scrise de JO și Shift, iar de partea muzicală s-au ocupat Șerban Cazan, Gabriel Stănoiu, Giulica și cei doi artiști. 

„Piesa asta înseamană mult pentru mine. Sunt multe bucăți din sufletul meu puse in versuri. E povestea mea. Și a fost scrisă in dimineața în care am realizat că povestea mea devenise “un caz pierdut”. 

Este o piesă din inima, o piesa despre o dragoste puternică, dar neîmpărtășită pana la final, o poveste trista dar adevarata.Când persoana pe care o iubești este un rău necesar în viața ta știi ca iubirea e mare, dar toxică. Cu toate astea, nu poți sa trăiești fără acel om, fără acea iubire.  “And when it’s over and it’s gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back so you can have the good.” 
Povestea din clip este și ea reală, la fel ca piesa. Pe  @kobzzon  l-a inspirat piesa și a transpus in scenariu o perioada din viața lui. Sunt copleșită de emoții lucrând cu oameni atât de pasionați, dedicați și implicați in proiectul meu, în special când se regăsesc in piese și își pun și ei poveștile din viața lor in povestea mea muzicală. Le mulțumesc tuturor oamenilor ce au participat la acest proiect care și-au pus din energia lor și m-au ajutat la aceasta piesa.
Shift e unul dintre artiștii mei preferați, e cel mai bun și cel mai vechi prieten al meu din industrie și un om minunat pe care îl iubesc din toată inima. Ma bucur enorm ca mi-a acceptat invitația pe piesa asta la care țin foarte mult. love you, Shift bab”,
a scris JO pe pagina sa de Instagram.

Videoclip: JO și Shift- Destine