Lansări muzicale

Shift și Diana Matei au lansat videoclipul piesei „Minte-mă”

Shift și Diana Matei au lansat videoclipul piesei „Minte-mă”
Shift și Diana Matei au lansat videoclipul piesei „Minte-mă” [Sursa foto: Captură YouTube]
Shift colaborează pentru prima dată cu Diana Matei și lansează piesa „Minte-mă”. Uite cum sună noul single!

Premieră în industria muzicală! Shift și Diana Matei și-au unit vocile și au lansat videoclipul piesei „Minte-mă”. Noua colaborare scoate în evidență momentele dificile dintr-o relație. „Minte-mă„ este compusă de artistă alături de Shift, Șerban Cazan, Marian Cleante și Cristi Pașcu.

Shift și Diana Matei au lansat videoclipul piesei „Minte-mă”
Shift și Diana Matei au lansat videoclipul piesei „Minte-mă”[Sursa foto: Captură YouTube]

« Minte-mă» combină esența cu care am obișnuit publicul până în acest moment și flow-ul inconfundabil al lui Shift, într-o fuziune perfectă, o piesă de dans, pasională, care menține stilul meu cu amprente balcanice și se sparge într-un drop oriental ce nu te lasă să stai jos! Sunt de părere că noul meu single, întărește

perspectiva artistică după care mă ghidez în ultima perioadă și anume aceea de a colabora cu artiști din fiecare zonă muzicală, de a evolua ca artist și de a mă adapta curentului, pentru că acest lucru mi se pare cea mai mare provocare. La fel ca la «Dulceață», piesă lansată în trecut alături de What’s UP, colaborarea cu Shift a fost o surpriză frumoasă, o viziune fresh, care a oferit piesei exact piperul de care avea nevoie. Noul meu single este dovada curiozității mele artistice, a entuziasmului de a încerca noi direcții muzicale în piesele mele și de a oferi tot timpul ceva nou publicului meu”, a spus Diana Matei.

Videoclip: Diana Matei și SHIFT- Minte-mă