Stiri mondene

Shia LaBeouf, concediat din filmul „Don’t Worry Darling”. Care a fost motivul

film
Shia LaBeouf a fost concediat de Olivia Wilde din filmul „Don’t Worry Darling [Sursa foto: Captura Video]
Shia LaBeouf trebuia să aibă un rol principal în filmul „Don’t Worry Darling”.

Filmul „Don’t Worry Darling” este unul dintre cele mai așteptate ecranizări ale momentului. Olivia Wilde, regizoarea filmului, a vorbit recent despre motivul pentru care Shia LaBeouf nu s-a mai aflat în rolul principal.

Cuplul principal din film este jucat de către Florence Pugh și Harry Styles. În planul inițial, rolul tânărului îi era oferit actorului Shia LaBeouf, deoarece Harry Styles se afla în turneu.

Filmările au început în anul 2020, însă Olivia Wilde a luat o decizie importantă la scurt timp de la începerea lor.

film
Olivia Wilde, regizoarea filmului „Don’t Worry Darling [Sursa foto: Captura Video]

Motivul pentru care Olivia Wilde l-a concediat pe Shia LaBeouf

Regizoarea filmului a mărturisit că actorul nu se implica în aceeași măsură precum ceilalți colegi, motiv pentru care și-a dorit ca Shia LaBeouf să nu mai facă parte din echipă.

Mai mult decât atât, actorul era înconjurat de controverse.

„Spun asta din perspectiva unui om care-i admiră munca. Procesul lui nu se potrivea cu nivelul de implicare de care aveam nevoie pe platourile de filmare. El are un proces care, în unele moduri, are nevoie de o energie combativă, iar eu personal nu cred că ăsta este secretul pentru o prestație reușită”, a declarat regizoarea filmului „Don’t Worry Darling”.

Citeste si: Cel mai nou cuplu de la Hollywood! Olivia Wilde și Harry Styles sunt împreună?!

După ce nu a mai făcut parte din proiect, despre Shia LaBeouf au început să iasă la suprafață mai multe aspecte negative. El a fost dat în judecată de cântăreața FKA Twigs, fosta lui iubită, pe care l-a acuzat că a avut un comportament abuziv.

„Multe au ieșit la lumină după ce el n-a mai făcut parte din proiect, lucruri care m-au deranjat cu privire la comportamentul lui. Pentru filmul nostru, aveam nevoie de o energie foarte bună. În special cu un film ca ăsta, când știam că o voi ruga pe Florence să fie în poziții foarte vulnerabile, prioritatea mea a fost să-mi protejez echipa. Ăsta este jobul meu. Cred că oamenii reușesc să dea randament atunci când sunt într-un mediu sigur, în care pot avea încredere”, a mai spus Olivia Wilde. În ciuda neînțelegerilor, Olivia Wilde a subliniat faptul că îi dorește actorului „multă sănătate și evoluție”.

Filmul „Don’t Worry Darling” urmează să ajungă în cinematografe la finalul lunii septembrie a anului 2022.