Stiri mondene

Shakira, surprinsă în Miami purtând un cadou de lux pe care Pique i l-a făcut în trecut

Shakira
Shakira, surprinsă în Miami purtând un cadou de lux pe care Pique i l-a făcut în trecut [Sursa foto: Hepta]
Shakira a fost văzută rătăcind pe străzile din Miami în căutarea unei noi locuințe care să le ofere atât ei cât și copiilor mai multă intimitate. A fost văzută împreună cu fratele ei Tonino și un agent imobiliar.

Shakira avea un look cool, purtând pantaloni cargo cu buzunare laterale mari, ceea ce a o face să pară destul de lipsită de griji și fericită. În plus, ea a purtat un tricou supradimensionat, adidași cu platformă, păr slăbit și ochelari de soare aviator.

Dincolo de faptul că fanii ei au lăudat aspectul relaxat, unii internauți au comentat că despărțirea ei de Spania „a fost bună pentru ea”, există un aspect care a atras atenția pe rețelele sociale și a stârnit comentarii.

Shakira
Shakira s-a mutat cu copiii în Miami[Sursa foto: Hepta]

Citește și: Gestul facut de Pique fata de Clara Chia Marti in ziua in care Shakira a plecat la Miami

Shakira și-a completat apariția relaxată și informală pe străzile din Miami cu o poșetă șic Balenciaga. Geanta din piele Papier B4 Graffiti este designul gentii, si costa 2.000 de euro.

Potrivit „La Vanguardia”, Gerard Piqué i-ar fi dat Shakira acea geantă de Crăciun în 2019.

În plus, a început să circule din nou pe internet o fotografie a fostului fotbalist catalan văzut în magazinul Bal Harbour Mall cumpărând geanta scumpă pe care el avea să o dăruiască mai târziu partenerei sale de atunci, cadou de Crăciun în 2019.

Citește și: Mutare cu peripeții pentru Shakira. Ce a găsit în conacul de 20 de milioane de dolari din Miami

Miami
Shakira începe o nouă viață în Miami[Sursa foto: Hepta]

Ce a găsit Shakira în conacul de 20 de milioane de dolari din Miami

Shakira a întâmpinat prima ei problemă la Miami, unde a ajuns în urmă cu câteva zile pentru a începe un nou capitol din viața ei alături de copiii ei, Milan și Sasha.

Din păcate, ea nu a putut să se mute în conacul situat într-una dintre cele mai prestigioase zone din South Beach.

Problema, după cum a raportat paparazzii, este că locuința a fost invadată de termite, făcând-o imposibil de locuit.

Shakira și familia vor putea să se mute până când problema nu este rezolvată. Cu toate acestea, o companie de control al dăunătorilor a fost chemată să rezolve problema săptămâna trecută, așa că nu ar trebui să treacă mult până când se vor putea muta în sfârșit.