Stiri mondene

"E devastată!" Cum a reacționat mama lui Pique dupa decizia radicală luată de Shakira

shakira
Shakira le-a interzis celor doi baieti ai ei o viziteze pe mama lui Pique  [Sursa foto: Instagram ]
Shakira și-ar fi rugat copiii să nu îi mai spună „bunica” mamei lui Gerard Piqué sau să-i vorbească.

Shakira este în continuare vedeta despre care se discută cel mai mult în momentul actual, în urma piesei pe care a scos-o și i-a atacat pe fostul ei soț, Gerard Pique, dar și femeia cu care a fost înșelată, Clara Chia. Cântăreața de 45 de ani se află acum într-o altă controversă, după ce le-ar fi interzis copiilor lor să-i spună „bunica” fostei sale soacre sau să îi vorbească.

Citește și: Montserrat Bernabeu, distrusă de războiul cu Shakira: Ce le-a interzis cântăreața celor doi fii ai ei în legătură cu fosta soacră

Shakira nu este în război doar cu fostul ei soț, ci și cu mama acestuia, Montserrat Bernabeu. Înainte de divorțul dintre celebra cântăreață și fotbalist, cele două erau extrem de apropiate. Relația lor s-a distanțat în urma divorțului, în contextul în care s-ar fi aflat că mama lui Pique știa de amanatlâcul fiului ei.

Chiar și în noua piesă pe care a lansat-o, Shakira face o referire la faptul că a rămas „vecină cu soacra”.

shakira
Shakira, alături de Pique și mama lui [Sursa foto: Instagram ]

„M-ai lăsat ca vecină soacrei”/ „Cu presa la ușă și datoria la IRS”, sunt versurile din ultima piesă a cântăreței.

După ce a luat decizia de a se muta din casa din Barcelona, a pus o vrăjitoare pe balcon, cu trimitere la fosta soacră, dar a și decis să construiască un gard de beton între casa sa și cea a părinților lui Gerard Pique, Shakira uimește din nou!

Citește și: Shakira a îndurat abuzuri din partea soacrei? Filmarea în care mama lui Pique o ciupește în public pe cântăreață a stârnit revolta

Celebra cântăreață ar fi luat o decizie dură! Ea le-ar fi interzis celor doi băieți ai ei, Sasha (7 ani) şi Milan (10 ani), să nu o mai numească bunică pe Montserrat, dar nici să o mai viziteze.

shakira
Shakira și Gerard Pique [Sursa foto: Instagram ]

Cum a reacționat mama lui Gerard Pique după aceste vești

Potrivit informațiilor apărute în revista spaniolă Lecturas, citată de Marca, Montserrat Bernabeu nu a primit bine aceste vești și este „devastată” de războiul pe care fosta ei noră l-a pornit împotriva ei.

„E devastată de războiul pornit de Shakira. A luptat până la capăt pentru ca fiul său să se împace cu Shakira, dar astăzi a întors pagina și singurul lucru care o mai face să sufere este faptul că nepoții săi nu-i mai spun bunică, din cauza vedetei din America de Sud”, se arată în publicația citată mai sus.