Stiri

Shaggy își sărbătorește ziua de naștere pe 22 octombrie 2022: Câți ani împlinește?

shaggy
Shaggy își sărbătorește ziua de naștere pe 22 octombrie 2022 [Sursa foto: Instagram]
Iată ce vârstă împlinește Shaggy. Ziua cântărețului este pe 22 octombrie 2022.

Shaggy își sărbătorește ziua de naștere pe 22 octombrie 2022. Shaggy, pe numele său real Orville Richard Burrell, este cântăreț de reggae jamaicano-american care se bucură de un adevărat succes în industria muzicală, motiv pentru care hit-urile sale sunt în continuare preferate la petreceri.

Shaggy  a fost nominalizat la șapte premii Grammy, câștigând de două ori pentru „Cel mai bun album reggae” cu piesa „Boombastic” în anul 1996.

Artistul a câștigat Brit Award pentru artist solo internațional masculin în anul 2002.

El s-a născut pe data de 22 octombrie 1968, în Kingston, Jamaica. Celebrul cântăreț urmează să împlinească vârsta de 54 de ani. El activează în domeniul muzical din anul 1992, având o vechime de aroximativ 30 de ani.

shaggy
Shaggy, alături de soția lui [Sursa foto: Instagram]

Shaggy împlinește 54 de ani pe 22 octombrie 2022. Lucruri mai puțin cunoscute despre viața cântărețului

Shaggy a oferit mai multe detalii neștiute despre viața sa, într-un interviu pentru revisa US Magazine. În continuare vă prezentăm lucruri mai puțin cunoscute despre artist, dezvăluite chiar de el.

1. Shaggy a servit patru ani în Marina SUA, inclusiv în Orientul Mijlociu, ca parte a Operațiunii Desert Storm, în 1991.

2. Cartea preferată a artistului este Biblia.

3. Shaggy locuiește în continuare în locul în care s-a născut, în Kingston, Jamaica. El locuiește alături de soția lui, Rebecca, alături de care formează un cuplu de mai bine de 20 de ani.

shaggy
Shaggy și Rebecca, soția lui [Sursa foto: Instagram]

4. A colaborat cu unii dintre cei mai respectați muzicieni reggae din lume, inclusiv Toots și Maytals, precum și artiști ca Sting, Janet Jackson și Chaka Khan.

5. Puțini știu că Shaggy are mai multe talente ascunse, iar printre ele se numără pictura și desenatul.

6. A strâns milioane de dolari pentru Spitalul Bustamante pentru Copii, singurul spital de copii din țările vorbitoare de limbă engleză din Caraibe, prin propria sa organizație de caritate, numită „Shaggy and Friends”.

7. Shaggy a dezvăluit că dacă nu ar fi fost cântăreț, s-ar ocupa exclusiv de acte de caritate.