Stiri

Concert Shaggy la Bucureşti, pe 3 august 2022: Cât costă biletele?

Concert Shaggy la Bucureşti, pe 3 august 2022: Cât costă biletele?
[Sursa foto: Facebook ]
Shaggy concertează în Bucureşti miercuri, pe 3 august, la Arenele Romane.

Se anunţă un show exploziv miercuri, pe 3 august. Shaggy revine în Bucureşti şi va concerta la Arenele Romane. Iată cât costă biletele şi care sunt condiţiile de acces!

Shaggy cântă la Arenele Romane pe 3 august. Cât costă biletele la concert

Orville Richard Burrell, cunoscut publicului larg ca Shaggy, revine în Bucureşti, pentru un show la Arenele Romane. Biletele pentru concertul de miercuri, 3 august, au următoarele preţuri:

- General Acces- cu loc pe scaun sau în picioare, în spatele zonei Golden Standing- 125 lei

- Golden Standing- în picioare, în faţa scenei- 155 lei

- Premium- loc pe scaun în sectoarele E şi K- 180 lei

- 3 Ticket Promo- 3 bilete Acces General- 300 lei

Biletele le oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet. Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar în zona Teren și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil. Organizatorii le recomandă fanilor care vin cu copii cu vârste sub 10 ani, să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor. 

Concert Shaggy la Bucureşti, pe 3 august 2022: Cât costă biletele?

Shaggy, o legendă vie a muzicii reggae

Când vine vorba despre hiturile dancehall și reggae care dau lumea peste cap, Shaggy este artistul care nu are competiție. Cântărețul jamaican a vândut peste 30 de milioane de albume în întreaga sa carieră, fiind nominalizat la Grammy de şapte ori. De două ori a câştigat premiul Grammy pentru cel mai bun album raggae, cu "Boombastic" în 1996 şi cu "44/876", album lansat în colaborare cu Sting, în 2019. În 2007, a fost decorat cu Ordinul Jamaican de Distincție în grad de Comandor. 

Shaggy a colaborat şi cu un artist român. Este vorba despre Costi Ioniţă, artistul care a devenit un producător de succes în Statele Unite ale Americii. "Habibi (I Need Your Love)" şi "I Wanna" sunt două dintre piesele care au făcut furori.