Stiri

Sfântul Alexandru 2022. Pe ce dată pică în acest an? Mesaje și urări cu La mulți ani!

sfantul alexandru 2022
Sfântul Alexandru 2022. Când se sărbătorește 
Sfântul Alexandru 2022. Sfântul Alexandru este sărbătorit în fiecare an pe data de 30 august.

În fiecare an, pe data de 30 august, este sărbătorit Sfântul Alexandru sau „protectorul omenirii”. În anul 2022, Sfântul Alexandru cade într-o zi pe marți, iar creștinii țin cont cu strictețe de anumite obiceiuri și tradiții pentru această sărbătoare.

Citeste si: Mesaje, SMS-uri și felicitări de la mulți ani de Sfântul Alexandru

Numele celor care își sărbătoresc ziua de Sfântul Alexandru, inclusiv numele derivate: Alexandra, Alecu, Lexi, Lixandru, Lixandra, Lisandru, Lisandra, Sandru, Sandra, Alexandrin, Alexandrina, Sandrina, Sandu, Sanda, Sandel, Sanducu, Ducu, Dutu, Saşa, Alessandra.

Vă prezentăm o listă cu mesaje și urări cu La mulți ani pentru cei dragi, în această zi specială.

Sfântul Alexandru 2022. Mesaje și urări cu La mulți ani!

„De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate si sa ți se îndeplinească toate dorințele! La mulți ani, Alex!”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La mulți ani”! Sa aveți parte de multa sănătate, multe realizări si tot ce va doriți lângă cei dragi!”

„Îți urez „La mulți ani”, pentru ca porți acest nume, si fie ca Sfântul Alexandru, al cărui nume îl porți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara”

„Fie ca aceasta zi sa-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ți dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, sănătate, împliniri si multa iubire! La mulți ani!”

sfantul alexandru
Sfântul Alexandru 2022. Mesaje și urări 

„Sfântul Alexandru sa te ocrotească in fiecare zi, sa-ți aducă liniște si pace si sa nu lase ca speranța sa se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!”

„Sper ca sărbătoarea Sfântului Alexandru sa fie semnalul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si mai ales… multa dragoste!”

„La mulți ani! Fie ca Sfântul Alexandru, al cărui nume îl porți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorita și liniștea interioară”

„Astăzi este o zi specială pentru tine. La mulți ani, Alexandru/ Alexandra! Să ai parte doar de fericire, iar drumul vieții să te poarte acolo unde îți dorești”

„Sfântul Alexandru să te ocrotească în fiecare zi, să-și aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!”