Stiri

Mesaje, SMS-uri și felicitări de la mulți ani de Sfântul Alexandru

Mesaje, SMS-uri și felicitări de la mulți ani de Sfântul Alexandru
[Sursa foto: Facebook ]
Pe 30 august, credincioşii îl prăznuiesc pe Sfântul Alexandru, "ocrotitorul omenirii".

 Unul dintre cele mai comune nume din România este Alexandru\Alexandra. Românii îşi sărbătoresc ziua onomastică în fiecare an, pe 30 august. Iată care sunt cele mai frumoase mesaje pe care să le transmiţi apropiaţilor de ziua lor onomastică!

Cele mai frumoase mesaje de la mulţi ani cu ocazia zilei onomastice de Sfântul Alexandru

- Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale, sa răsară mereu câte-o rază de soare care să îți aducă fericire şi bucurie! Să ai parte de multa sănătate, să ai sufletul curat si toate dorințele sa ţi se împlinească! La mulți ani! 

- De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorințele! 

- Să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale! La Mulți Ani!  

Mesaje, SMS-uri și felicitări de la mulți ani de Sfântul Alexandru

- Sfântul Alexandru să te ocrotească în fiecare zi, să îţi aducă liniște şi pace şi să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri si momente frumoase în viitor! 

- Sper ca sărbătoarea Sfântului Alexandru să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales… multă dragoste! 

- La mulţi ani de Sf. Alexandru! La mulţi ani şi fie ca Sfântul Alexandru să te călăuzească mereu! 

- La mulţi ani, fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea să te pălească, prietenii să nu te uite şi să ai bucurii multe! 

- Să fii mereu tânăr şi cu acelaşi spirit vesel. Viaţa să-ţi ofere clipe minunate şi bucurii nemaiîntâlnite. La mulţi ani fericiţi!

- Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani! 

- Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viaţă lungă pământească, ce dorești sa se împlinească! 

- Iţi urez să ai o zi a numelui, la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.