Stiri

Serialul „Black Mirror” revine pe Netflix cu sezonul 6

"Black Mirror" se întoarce cu un nou sezon [Sursa foto: Captură YouTube]
Netflix pregăteşte un nou sezon „Black Mirror”, după trei ani de pauză.

Un nou sezon din serialul „Oglinda neagră”/ „Black Mirror” este în lucru la Netflix, potrivit Variety. Au trecut aproape trei ani de când sezonul 5 al dramei distopice a avut premiera pe platforma de streaming, în iunie 2019. Sursele indică faptul că o nouă serie antologică din „Black Mirror” se prefigurează, iar castingul este în curs de desfășurare.

Citeste si: „Emancipation”, noul film cu Will Smith, amânat pentru un an, după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la gala Premiilor Oscar

Deși detaliile despre poveștile specifice sunt ținute sub cheie, Variety înțelege că sezonul 6 va avea mai multe episoade decât sezonul 5, care a cuprins doar trei episoade și i-a avut ca protagoniști pe Andrew Scott, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace și Miley Cyrus.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de BLACK MIRROR (@blackmirror.netflix)

O sursă apropiată de producție spune pentru Variety că ultimul sezon are un scop și mai cinematografic, fiecare episod fiind tratat ca un film individual. Acest lucru este, bineînțeles, în concordanță cu ultimele sezoane din „ Black Mirror ”, pentru care episoadele depășeau de obicei 60 de minute și aveau valori de producție incredibil de ridicate.

Trailer- Black Mirror

Citeste si: Netflix ar putea introduce un abonament mai ieftin, susţinut de reclame, până la sfârşitul anului 2022

Serialul „Black Mirror” și-a început existența pe postul din Marea Britanie, Channel 4, unde a fost difuzat timp de două sezoane. Apoi, formatul a devenit o senzație globală pe Netflix, cu episoade cu buget mare, încărcate de celebrități.