Stiri mondene

Sensy, reacție neașteptată! Concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a răbufnit pe rețelele sociale: ”Steluțele nu mă definesc pe mine ca om și nici ca stil”

Sensy, reacție neașteptată! Concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities a răbufnit pe rețelele sociale
Sensy, reacție neașteptată! Concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities a răbufnit pe rețelele sociale [Sursa foto: Instagram]
Sensy a făcut noi dezvăluiri despre ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Concurenta a luat pe toată lumea prin surprindere. Uite ce confesiuni a făcut!

Cu o experiență de 15 ani în Social Media, fiind un nume extrem de influent în domeniu, Sensy a acceptat provocarea uriașă de a participa în cel de-al șaptelea sezon ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Concurenta este extrem de motivată să-și demonstreze calitățile în bătălia stilistică ce o va transforma din celebritate într-un reper de stil. În urmă cu puțin timp, concurenta de la ”Bravo, ai stil” Celebrities” și-a deschis sufletul în fața fanilor și a făcut noi dezvăluiri despre provocarea de a participa în cadrul show-ului de la Kanal D.

Pentru că are trac de TV și de a vorbi în public, Sensy susține că emisiunea o ajută să prindă curaj. De asemenea, concurenta a ținut să precizeze că, deși ținutele pe care le-a abordat până în prezent au fost desfințate de jurați, Sensy le-a spus susținătorilor că acest lucru nu a afectat-o pentru că îi place tot ceea ce a purtat. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de SENSY (@__sensy__)

Sensy:”N imic nu-mi va schimba mie felul meu de a fi”

”Sunt mereu lipsită de timp și stoarsă de energie, nu știu ce să fac mai repede și pe ce să-mi focusez mai întâi atenția. Când am timp citesc comentariile de pe contul oficial de la Bravo și văd acolo că multă lume îmi zice că sunt prea sensibiă. Asta sunt eu, nu e o alegere, nu este ce mâncăm astăzi sau ce tricou îmi pun, voi credeți că mie îmi place sau eu vreau să fiu așa?(...) Emisiunea mă ajută doar să am mai mult curaj, să fiu eu și în fața camerelor, pentru că am acel trac de TV, de a vorbi în public, atâta. Emisiunea și nimic nu-mi va schimba mie felul meu de a fi! Și sincer nici nu vreau, sunt prea bine așa cum sunt, sunt empatică, sensibilă și cu bun simț și așa vreau să rămân. Cine este în asentiment cu mine, să știți că am nevoie de voturile voastre, nu știm cândva fi gala eliminatorie, dar se anunță cât de curând, așa că voi sunteți singurii care mă pot salva.

Sensy, reacție neașteptată! Concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities a răbufnit pe rețelele sociale
Sensy, reacție neașteptată! Concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities a răbufnit pe rețelele sociale[Sursa foto: Instagram]

Nu o să vorbesc despre stil, pentru că este subiectiv, nu o să vorbesc că am avut cele mai variate ținute, nu o să vorbesc despre faptul că nu am ajutor și alerg ca o nebună în tot orașul, petrec 14 ore pe telefon căutând mesaje, nu o să vorbesc că sunt ultima în clasament. Pentru că steluțele sunt detalii, și ele nu mă definesc pe mine nici ca om și nici ca stil! E foarte simplu, îmi place tot ceea ce am purtat că doar de aceea le-am purtat, le-am făcut singură și s-a putut observa energia cu care am defilat în primele ediții până să fiu desfințată de juriu”, a scris Sensy la InstaStory.