Stiri mondene

Sensy, mesaj emoționant! Ce mărturisiri a făcut concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities: ”Am pierdut multe în viață”

Sensy, mesaj emoționant! Ce mărturisiri a făcut concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities
Sensy, mesaj emoționant! Ce mărturisiri a făcut concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities [Sursa foto: Instagram]
Sensy, concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities” și-a deschis sufletul în fața fanilor din mediul online. Ce confesiuni a făcut vedeta?!

Cel de-al șaptelea sezon al emisiunii fenomen ”Bravo, ai stil! Celebrities”, a început în această toamnă, la Kanal D, unde va reprezenta călătoria transformațională, ”Metamorfoza” celor nouă celebrități care au spus „DA!” celei mai frumoase provocări stilistice din România. Sensy se numără printre concurentele care au intrat în cea mai dură bătălie a stilului. Recent, vedeta a reușit să-și surprindă fanii din mediul online, prin intermediul unui mesaj copleșitor. Mai exact, concurenta și-a deschis sufletul și a povestit că, de-a lungul anilor, a pierdut multe în viață, dar cu toate astea, Sensy spune că minunile chiar există și continuă să creadă în ele, motiv

pentru care a ținut să le mulțumească persoanelor care au ajutat-o și au fost lângă ea.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de SENSY (@__sensy__)

Sensy: ”M ulte greutăți, multe dezamăgiri, multe stări și sentimente”

”Am pierdut multe în viață, atât momente, cât și lucruri, dar mai important am pierdut oameni. Mereu îl întrebam pe Dumnezeu ”De ce eu, de ce numai mie, de ce vin toate deodată?” De ce mereu era întrebarea asta? Mereu erau gânduri negative, mereu era NU în față. Mi-a luat ceva ani, ceva mulți ani să mă redresez, să încep să văd partea pozitivă din lucruri, din oameni, nu am văzut mereu viața în roz, poate de cele mai multe ori ea era gri. Nu știu să vă spun secretul și când s-a produs schimbrea, dar atunci când am făcut-o toată viața mea s-a schimbat la 160 de grade. Toate ușor ușor au început să se lege.

Sensy, mesaj emoționant! Ce mărturisiri a făcut concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities
Sensy, mesaj emoționant! Ce mărturisiri a făcut concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities[Sursa foto: Instagram]

Așa s-a întâmplat și cu emisiunea, multe greutăți, multe dezamăgiri, multe stări și sentimente, dar cum Dumnezeu îți ia pe o parte îți dă pe altă parte. Sutele de mesaje primite de la voi m-au copleșit, datorită vouă prind curaj și putere să merg mai departe. Am pierdut niște ”prieteni” pe care credeam că îi am, dar ce credeți am câștigat câțiva noi prieteni atât de prețioși, în această perioadă. Vreau să știe fiecare în parte că le sunt total recunoscătoare, oamenii care se oferă să te ajute fără ca tu să le ceri asta”, a scris Sensy la InstaStory.