Stiri mondene

Care este sfatul pe care Selly îl dă copiilor: „Internetul înseamnă mai mult decât facebook”

Care este sfatul pe care Selly îl dă copiilor: „Internetul înseamnă mai mult decât facebook”
Care este sfatul pe care Selly îl dă copiilor: „Internetul înseamnă mai mult decât facebook” [Sursa foto: arhiva ]
Invitat în cadrul emisiunii de duminică, moderată de Cosmin Cernat, Selly le-a dat un sfat prețios copiilor. Despre ce este vorba?!

Selly este unul dintre cei mai iubiți vloggeri de către copii, iar sfaturile sale sunt extrem de prețioase. Pe lângă vlogurile și muzica pe care el le-a produs, Selly, alături de 5Gang, a lansat și un filme de succes și iată că acum se pregătește să lanseze și cel de-al doilea film, intitulat „Tabăra de vară”. 

Selly a învățat să facă vlogging de pe internet 

Selly a spus de mai multe ori de-a lungul timpului că toate tacticile pe care el le-a deprins de-a lungul vremii, le-a învățat cu ajutorul internetului. Astfel, el spune că de fiecare dată când are câte o apariție publică încearcă să le spună copiilor că internetul înseamnă mai mult decât rețele de socializare și ar avea multe de învățat de acolo. 

„Eu mereu le spun asta (copiiilor), băi sunteți la vârsta la care aveți un instrument în buzunarele voastre și acasă, unealta asta care se numește „internet”, generația ta nu a avut-o și multe alte generații și mesajul meu, cred că

cel mai important mesaj pe care vreau să-l transmit eu copiiilor la fiecare concert și la fiecare ocazie pe care o am este: internetul înseamnă mai mult decât facebook, instagram și pierdut timp și divertisment. Adică internetul este cea mai mare enciclopedie făcută vreodată și eu tot ce știu din domeniul ăsta am învățat de pe internet. Nu am avut părinți din domeniul media și nimeni din familie în acest domeniu.
Am învățat ce am învățat de la școală chestiile de bază, ca să zic așa, după aia au fost cei șapti ani de acasă, după care internetul. Eu de pe internet am învățat să montez, să vorbesc în public, să mă filmez, să fac glume, absolut tot. A democratizat extrem de mult crearea de conținut, a genberat milioane de oportunități, însă de ce auzim toate aceste critici? Pentru că internetul este doar o rețea care conectează oamenii. Oamenii sunt internetul”
, a spus Selly la Invitatul de 12