Stiri mondene

Kylie Jenner a aparut cu un cap de leu la prezentarea Schiaparelli de la Paris. Cum au reactionat activistii PETA cand au vazut controversatele imagini

kylie jenner
Kylie Jenner a purtat pe umeri un cap de leu [Sursa foto: Instagram]
Kylie Jenner, apariție surprinzătoare la Săptămâna Modei de la Paris.

Kylie Jenner i-a luat pe toți prin surprindere cu apariția ei de la prezentarea Schiaparelli de la Săptămâna Modei la Paris, unde a fost prezentată colecția de primăvară-vară 2023. Vedeta a purtat o rochie neagră, care avea pe umeri un cap de leu.

Citește și: Fanii i-au cerut lui Kylie Jenner sa schimbe numele celui de-al doilea copil. Iata motivul rusinos pentru care starleta ar trebui sa renunte la el

Ținuta celebrei vedete a atras multe reacții pozitive, dar și negative. Au fost mulți faci care au criticat-o pe Kylie Jenner, deoarece apariția ei promovează abuzul asupra animalelor, iar asta îi face să se simtă inconfortabil.

„Este atât de... greșit”, „Asta se întâmplă cu oamenii care devin prea bogați și rămân fără lucruri de spus, de făcut și de îmbrăcat”, „Acest lucru mă face să mă simt inconfortabil”, „NU mai promovați abuzul asupra animalelor”, „Mod de a promova abuzul/uciderea animalelor pe cale de dispariție”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.

irina shayk
Rochia a fost purtată și de Irina Shayk, în timpul pezentării [Sursa foto: Instagram]

Cum a reacționat PETA, după apariția lui Kylie Jenner cu un cap de leu la Paris

Ingrid Newkirk, președinta PETA, o organizație pentru drepturile animalelor, a ieșit cu o reacție cu privire la apariția lui Kylie Jenner. Ținuta tinerei milionare, în vârstă de 25 de ani, a fost „lăudată” de președinta PETA, creație pe care a numit-o „inovatoare”. Ea a mărturisit că această apariție poate fi o „declarație împotriva vânătorii de trofee”. Rochia a fost purtată și de Irina Shayk și Naomi Campbell.

„Aspectele lui Kylie, Naomi și Irinei celebrează frumusețea animalelor sălbatice și poate fi o declarație împotriva vânătorii de trofee, în care leii și lupii sunt sfâșiați pentru a satisface egoismul uman”, a spus Ingrid Newkirk, într-un interviu pentru Page Six.

Newkirk a lăudat, de asemenea, Schiaparelli pentru utilizarea creativă a blanii artificiale pe parcursul întregii colecții, adăugând: „Încurajăm pe toată lumea să rămână cu modele 100% fără cruzime, care prezintă ingeniozitatea umană și previn suferința animalelor”, potrivit The News.

De asemenea, președinta PETA i-a încurajat pe Kylie Jenner și echipa ei „să-și extindă această creativitate pentru a exclude oile tunse cu sânge pentru lână și viermii de mătase fierți de vii în coconii lor”.