Stiri mondene

Sebastian Chitoșcă și soția sa, Alexandra, s-au despărțit! Fostul concurent de la Survivor România a confirmat separarea: ”Am fost mințit”

Sebastian Chitoșcă și soția sa, Alexandra, s-au despărțit
Sebastian Chitoșcă și soția sa, Alexandra, s-au despărțit [Sursa foto: Instagram]
Este oficial!!! Sebastian Chitoșcă de la Survivor România a confirmat despărțirea de soția sa, Alexandra. Care este motivul despărțirii?!

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România trece prin momente extrem de dificile. Sportivul a fost părăsit de soția lui, la puțin timp după ce s-a întors din Republica Dominicană, unde a stat timp de 6 luni. În urmă cu aproximativ o săptămână, fostul concurent de la Survivor România a apărut cu ochii în lacrimi pe rețelele sociale și susținea că trece printr-o perioadă dificilă. În cadrul unui interviu, fostul jucător de fotbal și-a deschis sufletul și a recunoscut motivul despărțirii.

Totodată, Sebastian Chitoșcă a ținut să precizeze că își iubește foarte mult soția și speră la o împăcare.

Sebastian Chitoșcă și soția sa, Alexandra, s-au despărțit
Sebastian Chitoșcă și soția sa, Alexandra, s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

„A început să fumeze, ceea ce pe mine m-a deranjat. Am discutat, am iertat-o. Aparent am fost mințit că se lasă de fumat. Nu s-a lăsat, fuma pe ascuns, și de atunci au plecat discuțiile de neîncredere. Noi nu ne mințeam, nu ne ascundeam unul de altul. Am început și eu să o controlez, pe Instagram, să văd istoricul din ultimele 6 luni. O deranja pentru că ea nu a făcut nimic, iar eu nu aveam încredere. O deranja foarte tare. Eu aveam Instagramul ei pe telefonul meu, ea pe al meu, transparență totală. O respect și o iubesc foarte mult și acum, încă aștept un semn de la ea, pentru că nu-l am de o săptămână.”, a spus Sebastian Chitoșcă.

Sebastian Chitoșcă și soția sa, Alexandra, s-au despărțit
Sebastian Chitoșcă și soția sa, Alexandra, s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

Sebastian Chitoșcă, probleme în relația cu soția sa: ”O vedeam afectată”

După o căsnicie de ani de zile și o iubire mare, multe greutăți și multe momente fericite, Sebastian Chitoșcă și soția sa, Alexandra, au decis să-și spună ”ADIO” și să meargă pe drumuri separate. Fostul concurent de la ”Survivor România” a dezvăluit că decizia despărțirii a fost luată de Alexandra, care a plecat de acasă și este pregătită să spună tot ce are de zis direct la divorț.

Sebastian Chitoșcă și soția sa, Alexandra, s-au despărțit
Sebastian Chitoșcă și soția sa, Alexandra, s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

„Era o răceală inconștientă din partea mea, îmi spunea că o neglijez. Și-a dat seama, probabil, că eu poate nu sunt ceea ce-și dorește în tot restul vieții, chiar dacă am încercat să mă schimb, nu mai petrec la fel de mult timp la calculator. Era too late( n.r. prea târziu). Dacă ea nu-și mai dorește, eu nu am ce face. Eu îmi cerusem iertare 3-4 săptămâni de la ea, zilnic, pentru tot ce am greșit.  O vedeam afectată. Nu s-a putut. Am sunat-o pe mama ei, care îmi vorbea răstit. Mi-a zis direct: «divorț, veți vorbi la divorț». Soția mea nu mi-a spus asta. Am lăsat-o în pace. Lucrurile astea se întâmplau duminică dimineața, în urmă cu o săptămână. Am venit cu mașina, fără tricou pe mine, conduceam, eram destrămat. Am plâns tot drumul, mergeam și aveam tot felul de gânduri. Speranța că se va întoarce m-a făcut să nu iau decizii proaste. Fiind la volan, ai tot felul de gânduri. La un moment dat, nici nu mai vedeam drumul. Prietenii noștri apropiați sunt șocați.”,   a mai adăugat Sebastian Chitoșcă