Stiri mondene

Sebastian Chitoșcă, primele declarații după ieșirea din Survivor România: „Tot ce înseamnă pentru mine „Elena”, a rămas în junglă”

Sebastian Chitoșcă, primele declarații după ieșirea din Survivor România: „Tot ce înseamnă pentru mine „Elena”, a rămas în junglă”
Sebastian Chitoșcă, primele declarații după ieșirea din Survivor România: „Tot ce înseamnă pentru mine „Elena”, a rămas în junglă” [Sursa foto: Captură YouTube]
Sebastian Chitoșcă a vorbit la Teo Show despre experiența Survivor România, despre relația cu Faimoșii, dar și despre conflictele din camp.

Sebastian Chitoșcă a fost eliminat duminică seara din competiția Survivor România, iar astăzi, a vorbit pentru prima dată despre această experienă unică din viața sa. Faimosul spune că a primit numeroase mesaje de susținere din partea fanilor din momentul în care a ieșit din competiție, fapt care niu poate decât să-l bucure. 

„Spre surprinderea multora, să știți că de când am pus mâna pe telefon, am văzut numai mesaje de susținere și frumoase pentru că omul e o fire care conștientizează.

Mulți, dacă au avut comentarii la adresa noastră, sunt sigur că niciunul dintre ei nu ar avea nimic de împărțit cu noi.  Să zic așa, tot ce s-a întâmplat în emisiune, am luat ca atare, dacă aveam ceva cu o persoană, în următoarele cinci minute aveam puterea și plăcerea să zâmbesc, însă multe persoane nu au fost concepute așa”, a spus Sebi în emisiunea Teo Show.

În cadrul interviului, Sebi a fost întrebat de Bursucu dacă o urăște pe Elena, întrebare care a venit în urma conflictelor pe care le-a avut cu Faimoasa. 

Bursucu': O urăști pe Elena?

Sebastian Chitoșcă, primele declarații după ieșirea din Survivor România: „Tot ce înseamnă pentru mine „Elena”, a rămas în junglă”
Sebastian Chitoșcă, primele declarații după ieșirea din Survivor România: „Tot ce înseamnă pentru mine „Elena”, a rămas în junglă”[Sursa foto: Captură YouTube]

„În momentul de față, îți spun sincer, tot ce înseamnă pentru mine „Elena”, a rămas în junglă, cum i-am spus și la final, poate dacă aș fi cunoscut-o în aște circumstanțe, înainte de emisiune sau după, mi-aș fi dat seama de felul ei de a fi. În momentul acela, nu o uram, erau cuvinte spuse la nervi, forțate de împreujurări, nu știu câți oameni de acasă își dau seama prin ce trecem. Țin să precizez că eu am lăsat totul acolo, cu părere de bine pentru toți oamenii care se așteptau să ies de acolo și să vorbesc urât despre ce s-a întâmplat”, a mai spus Sebastian Chitoșcă

În ceea ce privește eliminarea sa, Sebi spune că s-a așteptat să fie eliminat imediat după Ștefan. 

Sincer să vă zic, mă așteptam ca după plecarea lui Ștefan să urmez eu pentru că eu sunt un tip realist și cred că voi rămâne. Dacă nu m-a schimbat această emisiune, cu siguranță nu mă va schimba nimic pe viitor. Mă așteptam să ies. Eram unul dintre ultimii trei Faimoși care nu a ieșit niciodată favorit, Elena ieșise, Zanni ieșise de foarte multe ori. Era clar că nu eram în preferințele publicului. Consider și acum, cum am spus și în emisiune, că măcar o dată, pentru tot ce am făcut pe plan sportiv, pentru că pe plan social, oamenii de acasă înțeleg ceea ce văd pe sticlă...

Ce spune Sebastian despre faptul că Zanni l-a nominalizat spre eliminare?! 

„Dacă era să fiu un ipocrit sau să am ceva cu Zanni, să nu gândesc o secundă pozitiv lucrurile, ziceam „are ceva cu mine”. Pur și simplu dacă o vota pe Elena atunci, urmam eu. Ceea ce m-a surprins în momentul ăla a fost că înainte de consiliu i-am spus doar atât: dacă vrei să mă votezi, poți să mă votezi că nu mă supăr. Și el mi-a spus: niciodată nu am să te votez în această competiție. Ești fratele meu și nu am cum să te votez. Iar când a venit a zis: băi, vezi că te-am votat și eu am luat-o în glumă. După mi-a explicat de ce m-a votat. Explicația a fost logică: nu a vrut să mai dea motiv Elenei de a se supăra pe el pentru că noi nu aveam nimic cu acea persoană, noi nu-i făceam nimic, doar încercam să o aducem pe linia dreaptă”, a mai declarat Sebi în cadrul interviului.