Stiri

Scularea! | Oda matinalilor pentru un tânăr certat cu soţia şi soacra prins gol-pușcă în BMW

Țibulcă și Orlando
Un tânăr prins gol în BMW în noaptea dintre ani a stârnit hohote de râs în studio-ul Radio Impuls. Orlando i-a cântat o odă.

Un tânăr de 27 de ani din Timiș a fost prins dezbrăcat într-un BMW, chiar în noaptea dintre ani. Tânărul se certase cu soția și soacra și a decis să plece de acasă, doar că a rămas împotmolit pe un drum din județul Caraș-Severin, drum care ducea către munții Semenic, scrie emaramureș.ro.

Depășit de situație fiind, tânărul nici că a vrut să se întoarcă acasă la familie, ci a decis să împingă mașina, dar nu oricum, ci dezbrăcat, pentru a nu se murdări de noroi. Tentativa lui de a ieși din impas nu a avut succes așa că a fost nevoit să sune la 112 și să ceară ajutor. În momentul în care oamenii legii au ajuns la fața locului l-au găsit pe tânăr gol-pușcă în mașină.

tânăr certat cu soţia şi soacra, prins gol-pușcă în BMW

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, dar şi cu aparatul Drugtest și au descoperit că tânărul nu consumase absolut nimic, ci era doar foarte nervos din cauza celor două femei care i-au făcut viața amară chiar în noaptea dintre ani.

Oda lui Orlando și a lui Țibulcă pentru tânărul prins gol în BMW

Pornind de la această poveste, Radu și Orlando i-au compus tânărului nostru o odă.