Lansări muzicale

Sayra a lansat „Joc Murdar” în colaborare cu Uddi. Ascultă piesa aici

Sayra a lansat „Joc Murdar” în colaborare cu Uddi. Ascultă piesa aici
Uddi își continuă ascensiunea muzicală și a lansat o piesă în colaborare cu Sayra. „Joc Murdar” se poate asculta chiar în articol.

Sayra, artista descoperită de Marius Moga, a revenit cu nouă piesă după ce a lansat „Anonimi”, un proiect în limba italiană.

Joc Murdar a luat naștere în studiourile DeMoga Music și pune iubirea în versuri și note muzicale. Videoclipul, urcat pe canalul de YouTube Cat Music, este regizat de Bryan Leroy și produs de SuperFilmStudios. 

Ce spun Sayra și Uddi despre colaborarea lor pentru „Joc Murdar”

„Proiectele cu echipa DeMoga au decurs din ce în ce mai bine și cu multă creativitate. Am ales ca această piesă să fie una de feat., așa am decis să-l aleg pe Uddi pentru vibe-ul și timbrul lui pe care îl consider fiind unul internațional. Experiența în studio cu echipa DeMoga și cu Uddi a fost unică, am fost toți pe distracție dar și pe productivitate, ne-am folosit timpul foarte eficient și am lucrat cu drag împreună. V-am promis că vă aduc un proiect muzical alături de rapperul Uddi, așa că m-am ținut de cuvânt. Este o colaborare specială pentru mine! Sper să vă placă și vouă piesa la fel de mult cum îmi place mie!”, a declarat Sayra.

„Un proiect de care sunt mândru şi o echipă cu care am lucrat perfect, atât în studio la creaţie, alături de gaşca Demoga, cât şi la clip cu Bryan, restul echipei şi Sayra care este o artistă talentată şi un om frumos cu care am devenit prieteni buni!”, a declarat Uddi, potrivit Cat Music.