Stiri mondene

Sasha Lopez, discurs impresionant despre coronavirus. Artistul a călătorit toată pandemia: „Trebuie să continuăm să trăim”

Sasha Lopez, discurs impresionant despre coronavirus
Sasha Lopez, discurs impresionant despre coronavirus [Sursa foto: arhiva]
Sasha Lopez, invitatul din dimineața aceasta al matinalului Scularea!, și-a spus părerea despre situația creată de pandemia de coronavirus.

Sasha Lopez nu este un susținător al izolării la domiciliu în această perioadă și și-a exprimat acest punct de vedere destul de vehement în cadrul emisiunii „Scularea!”. Artistul este de părere că în ciuda aceste situații pandemice, nu trebuie să uităm să mai trăim. Ba mai mult, celebrul artist nu-i mai consideră prieteni pe cei care au ezitat să stea cu el la o cafea de frica virusului. 

„Toată lumea s-a împărțit în două. Până și eu. Mi-am filtrat toți prietenii. Cei fricoși cărora le-a fost frică să se vadă cu mine la o cafea și un an de zile au stat în casă, nu mai sunt prietenii mei”, a declarat Sasha Lopez. 

Sasha Lopez, despre afaceri muzică și pandemie. Artistul abia s-a întors dintr-o vacanță în Egipt

Cu toate că este optimist când vine vorba de stilul de viață pe care îșl abordează în prezent, nu poate spune același lucru și despre activitatea din industria muzicală. Sasha Lopez nu crede că vom merge curând la festivaluri și concerte. Pe lângă muzica pe care o face, Sasha Lopez a dezvăluit că s-a implicat și în afaceri. 

Sasha Lopez: „Ce ține de festivaluri, cred că o să se treacă mai mult pe online. Este posibil să se facă niște festivaluri cu teste pe loc. Suntem deocamdată haos total, de asta trebuie să continuăm să trăim. Pandemia există, am înțeles cu toții, dar trebuie să continuăm să trăim, să ne relaxăm puțin... de fapt, de ce mai trăim? Eu m-am băgat și în alte afaceri și muzica a devenit mai mult un hobby și să știi că sunt foarte insipirat că așa cum ai zis și tu, am avut mai mult timp să regândesc totul. Am făcut 5-10 piese care urmează să fie lansate. Toată lumea așteaptă să se redeschidă cluburile, dar de acum în colo pur și simplu o să dăm drumul la muzică.

Familia mea stă de 20 de ani la Como, în Italia, doar părinții soției mele mai stau acolo și mai mergem la ei. Din prima zi în care s-a închis tot, noi am plecat. Am fost în Palma de Mallorca, am fost în Valencia. Am fost în Barcelona, Bulgaria, ,Milano, pe unde țările erau deschise și tot timpul mai sunt țări prietenoase. Acum două zile am ajuns din Egipt și toată lumea este foarte relaxată. Am făcut testul, suntem ok. Și înțeleg foarte bine lumea care a avut un om drag din familie sau un prieten care s-a îmbolnăvit mai grav, am avut și eu în familie un caz, dar trebuie să trăim. Avem nevoie de lumină, de vibrații înalte și aceste vibrații înalte se pot face doar cu zâmbet în suflet și cu escapade și cu trăiri”

Radu Țibulcă: „Mă bucur foarte tare de faptul că există oameni cu un discurs ca al tău și mă bucur că sunt din ce în ce mai mulți. La început erau catalogați ca fiind conspiraționiști. Încep să apară oameni care au discursuri tot mai bune”

Sasha Lopez: Normal că există pandemie, dar trebuie să exhilibrăm lucrurile.