Stiri mondene

Sărbătorita zilei de astăzi: Cleopatra Stratan împlinește 20 de ani. Cum își petrece artista ziua de naștere: „Sunt împlinită și fericită”

Cleopatra Stratan împlinește 20 de ani
Cleopatra Stratan împlinește 20 de ani [Sursa foto: Instagram]
Cleopatra Stratan este sărbătorita zilei de astăzi. Artista împlinește frumoasa vârstă de 20 de ani.

Cleopatra Stratan, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră, este astăzi în culmea fericirii, pentru că împlinește frumoasa vârstă de 20 de ani. Cu ocazia acestei zile, cântăreața a postat un mesaj emoționant pentru părinții ei, Rodica și Pavel Stratan. 

Cleopatra Stratan împlinește 20 de ani
Cleopatra Stratan împlinește 20 de ani[Sursa foto: Instagram]

„Astăzi, de ziua mea, am primit de la părinții mei cel mai de preț cadou: 20 de ani- poate cei mai frumoși ani din viața lor, datorită cărora astăzi sunt sănătoasă, cea mai împlinită și fericită alături de omul pe care îl iubesc! Mulțumesc mami și tati! Vă iubesc!”, a scris Cleopatra

Stratan.

Cleopatra Stratan și-a făcut planurile pentru ziua ei

Cleopatra Stratan  a decis ce anume își dorește să facă anul acesta de ziua de naștere. Cântăreața a ales să plece într-un loc pe care își dorea să-l viziteze de multă vreme alături de soțul ei, Edward Sanda. Sărbătorita zilei și partenerul ei de viață au plecat la Paris pentru câteva zile, pentru că acesta este orașul ei prefetat și pentru că a vrut ca la împlinirea celor 20 de ani să se bucure de momente speciale în orașul iubirii.

Cleopatra Stratan împlinește 20 de ani
Cleopatra Stratan și Edward Sanda[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au sărbătorit un an de la nuntă! Mesajele emoționante transmise pe rețelele sociale: „1 an plin de trăiri și sentimente”

„Urmează să plec la Paris, pentru că mi-am dorit de mult să îmi petrec ziua acolo. O să plec doar eu cu Edy, cu soțul meu. O să stăm câteva zile. Este un mini city break între mai multe treburi. Îmi place foarte mult Parisul, mi-a plăcut foarte mult și mi-am dorit să fiu acolo de ziua mea.” a declarat Cleopatra Stratan .  

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

Cleopatra Stratan, despre relația cu Edward Sanda

Soția lui Edward Sanda a vorbit și despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește alături de alesul inimii sale. Cântăreața a spus că, în relația lor contează faptele și sentimentele și mai puțin cadourile.

Citeste si: Cleopatra Stratan, dezvăluiri inedite despre relația cu Edward Sanda, la 6 luni de la nuntă: „M-a surprins că a făcut pasul ăsta”

“Noi ne sărbătorim aniversările. Și ziua noastră, de când suntem împreună, dar și aniversarea de la căsătorie. Cu ocazia aceasta, am făcut și un an de zile, pe 14 august. La noi dragostea se măsoară în sentimente și în fapte, nu neapărat în cadouri. Ne place să ne facem și cadouri, din când în când, dar nu ne bazăm pe asta, nu facem ceva pentru asta.”., a mai povestit artista