Stiri mondene

Sandra Izbașa, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu soțul ei, Răzvan Bănică: „Mi-am dat seama că ne completăm”

Sandra Izbașa, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu soțul ei, Răzvan Bănică
Sandra Izbașa, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu soțul ei, Răzvan Bănică [Sursa foto: Captură YouTube]
Sandra Izbașa a vorbit despre căsnicia pe care o are cu actorul Răzvan Bănică. Uite ce dezvăluiri a făcut fosta gimnastă despre soțul ei!

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp, iar în vara anului trecut, fosta gimnastă și actorul au făcut pasul cel mare. Invitată recent în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Sandra Izbașa a mărturisit ceea ce simte pentru soțul ei, fiind prima ei dragoste. Multipla campioană la Mondiale, Europene și Jocurile Olimpice a ținut să menționeze faptul că nu a avut timp de relații pentru că s-a axat foarte mult pe cariera sa sportivă. 

Sandra Izbașa, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu soțul ei, Răzvan Bănică
Sandra Izbașa, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu soțul ei, Răzvan Bănică[Sursa foto: Instagram]

„Prima oară m-am îndrăgostit la 30 de ani. N-am avut timp de relații, nu poți să faci două lucruri bine, în același timp. M-am axat pe sportul de mare performanță. Eu am ieșit din sportul de performanță la 24 de ani, n-am avut o copilărie, apoi am avut câteva relații din care am învățat. Și da, m-am îndrăgostit la 30 de ani și m-am și căsătorit”, a declarat Sandra Izbașa.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de SANDRA IZBAȘA- BĂNICĂ (@sandra_izbasa)

Sandra Izbașa, despre calitățile soțul ei, Răzvan Bănică: „M-a atras foarte mult cu inteligența lui”

În continuarea, Sandra Izbașa le-a dezvălut telespectatorilor care sunt calitățile necesare cu care a cucerit-o Răzvan Bănică. Deși nu a fost dragoste la prima vedere, fosta gimnastă și-a dat seama după câteva întâlnire că se completează perfect cu soțul ei.

Citeste si: Sandra Izbașa, dezvăluiri emoționante despre cel mai greu moment din cariera sa: „A fost cumpăna vieții mele!”

„Cu tot ceea ce este el, inteligent, carismatic, modul în care comunicăm, empatia, devotamentul, suntem făcuți unul pentru celălalt. M-a atras foarte mult cu inteligența lui. Are un simț al umorului cu care m-a cucerit. Nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, mi-era teamă de așa ceva, dar după câteva întâlniri mi-am dat seama că ne completăm, că formăm un cuplu perfect” ,  a mai adăugat Sandra Izbașa.