Lansări muzicale

Sam Smith a lansat piesa "Gloria"

Sam Smith a lansat piesa
Sam Smith a lansat piesa "Gloria" [Sursa foto: Facebook]
Sam Smith a lansat "Gloria", piesa ce dă numele noului său album. Dă-i play aici.

Sam Smith a lansat single-ul “Gloria”. Artistul a scris melodia în timpul lockdown-ului, a completat-o cu muzicianul folk/blues Foy Vance și a produs-o alături de Jimmy Napes și David Odlum. Alăturat de corul local London Voices, Sam a înregistrat „Gloria” la biserica pe care au frecventat-o în copilărie, Biserica Sf. Maria, Saffron Walden din Essex, o locație care își are rădăcinile încă din Evul Mediu.

Sam Smith
Sam Smith[Sursa foto: Facebook]

Gloria” este cel de-al patrulea album de studio

Cântărețul și-a facut a treia apariție ca invitat muzical la „Saturday Night Live” pe 21 ianuarie și a descris noua melodie drept „imnul meu de dragoste ciudat, spunând că viața este un cântec pentru Gloria, lucru pe care nu-l pot exprima prin cuvinte. Nu știu dacă e natura sau o energie feminină din interiorul meu pe care o eliberez.”

Citește și: Sam Smith a lansat „The Lighthouse Keeper”

Gloria” este cel de-al patrulea album de studio al lui Smith si va aparea pe 27 ianuarie. Fanii care precomandă ediția digitală vor primi instant „Gloria” plus „Gimme” feat. Koffee și Jessie Reyez și single-ul „Unholy”, premiat cu discul de platină, nominalizat la GRAMMY® și certificat RIAA.

Recent artistul a anunţat şi un turneu "Gloria" în Marea Britanie şi Europa, care îl va aduce inclusiv la noi. Sam Smith participă la festivalul Summer In the City, desfăşurat pe 3 şi 4 iunie la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei. Acolo mai urcă pe scenă Robbie Williams, Editors, Calum Scott şi Abby Roberts.