Stiri

S-a aflat la ce sumă a fost estimat bolidul Prințului William

Kate Middleton și Prințul William
Kate Middleton și Prințul William
Prințului William și Kate Middleton și-au scos la licitație bolidul de lux! Uite cum arată mașina Ducelui și a Ducesei de Cambridge!

În anul 2013, Prințului William și Kate Middleton și-au cumpărat un Range Rover Vogue SE, mașina este dotată cu cele mai performante utilități. În anul următor, Ducele și Ducesa De Cambridge au fost fotografiați în automobil, acest lucru arată că "bolidul" de lux a fost pe placul celor doi. Potrivit surselor, Kate Middleton și Prințul William și-au scos mașina la licitație, iar evenimentul va avea loc pe data de 22 mai 2021.

În ceea ce privește prețul "bolidului" de lux, acesta este estimat la 30.000 de lire sterline, însă suma poate crește până la 56.000 de lire sterline.

Kate Middleton și Prințul William și-au scos 'bolidul' la o licitație
Kate Middleton și Prințul William și-au scos 'bolidul' la o licitație[Sursa foto: Captură video]

În opt ani, mașina a acumulat doar 38.420 de km 

Prin intermediul unui filmueț, putem vedea că autoturismul este realizat din piele în interior, iar în exterior este vopsit cu un "Albastru Baltic". De asemenea, pentru a proteja datele de identificare a proprietarilor, mașina nu se află pe site-ul web de verificare a automobilelor din Marea Britanie. "Bolidul" de lux este oferit la licitație cu un istoric complet și cu o garanție Land Rover până în iulie 2021. 

"Ni s-a spus că mașina este în stare excelentă și funcționează perfect, acest lucru fiind o oportunitate rară de a da spre cumpărare un vehicul cu rădăcini regale", spune Bonhams, casa de licitații internaționale.