Stiri mondene

S-a aflat când apare ultimul sezon „La Casa de Papel”. Trailerul e disponibil aici

S-a aflat când apare ultimul sezon Casa de Papel. Trailerul e disponibil aici
S-a aflat când apare ultimul sezon Casa de Papel. Trailerul e disponibil aici [Sursa foto: Captură YouTube]
Fanii serialului „Casa de Papel” așteaptă cu sufletul la gură ultimul sezon al searialului, iar producătorii au postat astăzi trailerul ultimului sezon.

Creatorii serialului „Casa de Papel” au anunțat astăzi când se va lansa ultimul sezon, atât de așteptat de fani. Premiera de pe Netflix va avea loc în toamna aceasta și va fi ultimul sezon al seriei. Cele 10 episoade ce vor încheia tumultoasa poveste relatată în "La Casa de Papel" vor deveni disponibile pe Netflix în 2021. Primele cinci episoade se vor lansa pe 3 septembrie, iar cea de-a doua parte va avea premiera pe Netflix pe 3 decembrie.

Anunțul a fost făcut de producătorii serialului prin intermediul unui teaser care îți va ridica semne de importante de întrebare încă de la prima secundă a vizionării.

Ce se va întâmpla în sezonul cinci „La Casa de Papel”

În sezonul cinci „La Casa de Papel” vom avea ocazia să o revedem pe Nairobi încă din primul episod. Le vom vedea în acțiune pe personajele principale cu care ne-am obișnuit deja, dar vor apărea și altele:

  • Olalla Hernández în rolul Amandei
  • Fernando Cayo în rolul lui Coronel Tamayo
  • Luka Peros în rolul lui Marsella
  • Belén Cuesta în rolul Manilei

S-a aflat când apare ultimul sezon Casa de Papel. Trailerul e disponibil aici
S-a aflat când apare ultimul sezon Casa de Papel. Trailerul e disponibil aici[Sursa foto: Facebook]

Álex Pina, a mărturisit că pandemia l-a determinat să ducă firul narativ într-o altă direcție, dorindu-și să imprime poveștii și mai mult suspans.

S-a aflat când apare ultimul sezon Casa de Papel. Trailerul e disponibil aici
S-a aflat când apare ultimul sezon Casa de Papel. Trailerul e disponibil aici[Sursa foto: Facebook]

„Am început să lucrăm la scenariul pentru sezonul 5 în mijlocul pandemiei, am simțit că trebuie să schimbăm ceea ce ar fi fost de așteptat de la acest sezon de 10 episoade și am folosit toate uneltele pe care le-am avut pentru a crea senzația unui ultim sezon în prima parte a acestei ultime serii (Volume 1). Am hotărât să ne îndreptăm către un stil extrem de agresiv, punând întreaga gașcă în situații limită.

În cea de-a doua parte a sezonului (Volume 2) ne focalizăm mai mult pe partea emoțională a personajelor. Este o călătorie în harta lor sentimentală, care ne duce direct către plecarea lor", a detaliat producătorul serialului.