Stiri

Jenna Ortega, protagonista serialului „YOU” vine în România să filmeze pentru o nouă producție Netflix

Jenna Ortega, protagonista serialului „You” vine în România să filmeze pentru o nouă producție Netflix
Jenna Ortega
Jenna Ortega, celebra actriță din serialul de succes „YOU”, vine în România pentru a filma un nou serial. Uite în ce producție va juca!

În aceste momente, regizorul Tim Burton se află în România pentru a filma o nouă producție Netflix. Serialul o are protagonistă pe Jenna Ortega, fiind cunoscută pentru rolurile sale din filmele de succes „YOU” și „Jane The Virgin”. Iar de curând, actrița a jucat în filmul „Yes Day”, alături de Jennifer Garner și Edgar Ramirez, care a făcut senzație pe Netflix. Cunoscuta artistă revine în fața telespectatorilor în rolul celebrei Wednesday Addams. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jenna Ortega (@jennaortega)

Tim Burton a vizitat Castelul Peleș

Filmările pentru serialul „Wednesday” se vor desfășura la studiourile din Buftea, precum și în alte locuri din țară. În căutarea locurilor perfecte pentru noua producție Netflix, Tim Burton a vizitat în weekend Castelul Peleș și Castelul Bran. De asemenea, regizorul a prospectat mai multe terenuri și lacuri, unele chiar din jurul Capitalei.

Tim Burton este în București! Celebrul regizor va fima noul serial „Familia Addams” în România
Tim Burton este în România

Când am auzit pitch-ul pentru Wednesday, am fost impresionați, ca și când ne-a lovit o săgeată direct în inimă. Au nimerit perfect tonul, spiritul și personajele, ne oferă o versiune fresh a acestei povești. Iar Tim se pricepe de minune să spună poveștile unor personaje care nu se încadrează în societate, precum Edward Scissorhands, Lydia Deitz sau Batman. Iar acum el va veni cu o viziune unică asupra lui Wednesday și a colegilor săi de la Nevermore Academy ”, a declarat Teddy Biaselli de la Netflix.