Stiri mondene

Ryan Gosling, detalii neștiute din culisele „The Gray Man”! Cum s-a pregătit actorul pentru rolul de erou: „Este prima dată când joc într-un film de acțiune”

 Ryan Gosling, detalii neștiute din culisele „The Gray Man”
Ryan Gosling, detalii neștiute din culisele „The Gray Man” [Sursa foto: Instagram]
Ryan Gosling a dezvăluit cum s-a pregătit pentru misiunea de erou în filmul de acțiune „The Gray Man”.

De astăzi, 22 iulie 2022, Netflix le propune iubitorilor de filme una dintre cele mai așteptate producții ale verii, „The Gray Man”. Începutul unei ambițioase francize de acțiune, al cărei protagonist tinde să-l egaleze pe celebrul James Bond.

În cadrul unui interviu oferit recent pentru observatornews.ro, Ryan Gosling a dezvăluit cum a fost pentru el misiunea de erou în cadrul unui film de acțiune. Conform spuselor sale, actorul a avut un program riguros de antrenamente şi un regim alimentar strict.

În plus, cea mai mare provocare a venit când regizorii filmului l-au ispitit cu pizza, burgeri şi alte preparate de la care el trebuia să se abţină pe perioada filmărilor. 

 Ryan Gosling, detalii neștiute din culisele „The Gray Man”
Ryan Gosling, detalii neștiute din culisele „The Gray Man”[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Johnny Depp, de nerecunoscut! Transfoarmarea radicală a actorului pentru noul film „Minamata”

"A fost solicitant din punct de vedere fizic, bineînţeles, mai ales că, dacă e să luăm în calcul standardele unui film de acţiune, în acest film sunt nouă scene de acţiune, în timp ce, de regulă, nu sunt mai mult patru sau 5.

Cred că pentru toţi cei implicaţi a fost extrem de solicitant, în special pentru mine, mai ales că nu am mai jucat într-un film de acţiune până acum."
a spus Ryan Gosling.

Filmul are o distribuție de excepție, în frunte cu Ryan Gosling, Chris Evans și Ana de Armas. Alături de cei trei, distribuția include numeroase nume sonore, precum Regé-Jean Page („Bridgerton”), Billy Bob Thornton („Fargo”, „Goliath”, „Whiskey, Tango, Foxtrot”), Alfre Woodard („Afaceri de stat”, „Căpitanul America: Război civil”), care o joacă pe directoarea agenției de spionaj, Wagner Moura („Elysium”, „Narcos”), Jessica Henwick („Matrix Renașterea”).

 Ryan Gosling, detalii neștiute din culisele „The Gray Man”
Ryan Gosling, detalii neștiute din culisele „The Gray Man”[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Tom Cruise, actorul cu cel mai mare câștig de la Hollywood, care câștigă peste 100 de milioane de dolari pentru rolul din ”Top Gun: Maverick”

"Este foarte greu să faci un film de acţiune, este epuizant, este solicitant fizic şi pentru noi, şi pentru actori, cascadorii în fiecare azi, explozii, pregătirile pentru un astfel de film sunt dificile, poate fi toxic fizic şi psihic şi în acest film au fost nouă filme de acţiune, în majoritte filmelor Marvel pe care le-am regizat, erau, de regulă, patru, deci am avut

de două ori mai mult de muncă decât la filmele Marvel, care şi ele au fost greu de realizat. Asta am vrut să spun prin faptul că aproape ne-a ucis. Eram epuizaţi la finalul filmărilor”, a spus regizorul Joe Russo.

Trailer- The Gray Man