Stiri mondene

Ruxi, primul loc în topul telespectatorilor! Concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, noi declarații: ”Publicul se prinde cine e om”

Ruxi, primul loc în topul telespectatorilor
În ediția de sâmbătă seara, Ruxi a avut parte de o surpriză de proporție!!! Concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” se află pe primul loc în topul telespectatorilor. Uite ce mesaj le-a transmis Ruxi fanilor din mediul online!

Ruxi se află printre cele nouă celebrități care participă în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7! Roxana Erdei, pe numele complet, se luptă pentru a câștiga titlul de cea mai stilată femeie din România. În ediția de sâmbătă seara, 25 septembrie, Ilinca Vandici a anunțat primele două locuri în topul telespectatorilor. Spre surprinderea tuturor, cu un procent de 54,2%, Ruxi se clasează pe primul loc în preferințele oamenilor de acasă. Ilinca Vandici le-a mărturisit telespectatorilor că procentajul este unul copleșitor, explicând că doar în marile finale au avut un astfel de rezultat. La auzul veștii, concurenta de la ”Bravo, ai sti! nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi, iar în același timp, colegele ei au felicitat-o.

Ruxi, primul loc în topul telespectatorilor

În urmă cu câteva ore, Ruxi a oferit noi declarații referitoare la clasamentul telespectatorilor, spunând că este șocată. Mai mult, aceasta a ținut să le mulțumească tuturor pentru toate mesajele frumoase.

”Am fost șocată! Vă mulțumesc din inimă! Am zis mereu că publicul e deștept și se prinde cine e om și cine nu! Nu e nevoie să fac eu scandal! Publicul e GENIU!(...) Nu am cuvinte... doar lacrimi”, a scris Ruxi la InstaStory.

Ruxi, primul loc în topul telespectatorilor

Ruxi, motivul pentru care participă în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Ruxi își descrie stilul vestimentar ca fiind sexy, seducător și extravagant și consideră că va reuși să-și demonstreze calitățile în bătălia stilistică ce o va transforma din celebritate într-un reper de stil.

Ruxi, primul loc în topul telespectatorilor

„Eu sunt artist în sufletul meu, îmi place să creez artă sub orice formă, de la clipuri, scenarii, cărți până la compoziții vestimentare. În plus, îmi place entertainment-ul, prin el mă eliberez și îmi oferă șansa să creez ținute extravagante”,   a spus Ruxi.