Stiri mondene

Roxen și-a găsit piesa perfectă pentru Eurovision 2021: „Am investit atât de multă iubire...”

Roxen - piesă Eurovision
Roxen - piesă Eurovision [Sursa foto: Facebook]
Reprezentanta României la Eurovision 2021, Roxen, spune că în ultimele luni s-a concentrat pe găsirea piesei perfecte pentru marele eveniment.

Roxen spune că a început să se pregătească intens pentru Eurovision de câteva săptămâni bune. După anularea ediției din 2020 a Eurovisionului, Roxen a rămas în continuare reprezentanta țării noastre la evenimentul care se va desfășura anul acesta.

Artista și-a anunțat de curând fanii că nu a mai fost activă în mediul online tocmai pentru că se pregătește intens pentru Eurovision și a lucrat mult la piesa pe care o va cânta.

Roxen - piesă Eurovision
Roxen - piesă Eurovision[Sursa foto: Facebook]

„Știu că nu am fost foarte prezentă aici, în social media, în ultimele săptămâni...Am fost complet focalizată pe găsirea piesei perfecte pentru Eurovision 2021 și cred că am găsit-o. Eu și echipa mea am investit atât de multă iubire, efort și muncă în toate lucrurile pe care le pregătim și tot ce pot să vă spun este că sunt binecuvântată cu cei mai grozavi oameni.

Vă mulțumesc!"
, a spus Roxen pe Insta-story. 

Când se va desfășura Eurovision 2021 

Anul acesta concursul Eurovision va fi ceva mai atipic din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Organizatorii au decis că semifinala se va disputa pe pe 18 și 20 mai pe Ahoy Arena din Rotterdam, în vreme ce finala este programată pe 22 mai.

Pentru concursul de anul acesta, toate țările participante sunt nevoite să preînregistreze un spectacol, care va fi utilizat în cazul în care concursul se desfășoară de la distanță sau dacă artistul nu poate călători la Rotterdam.

„Desigur, sperăm că putem aduce toate cele 41 de spectacole la Rotterdam, mai ales că vrem să fie împreună și să cânte pe aceeași scenă, așa cum a fost întotdeauna. Dar chiar dacă nu reușim asta, cred că vom avea una dintre cele mai colorate și diverse ediții Eurovision pe care le-am văzut vreodată", a spus Sietse Bakker, producătorul executiv al Eurovision 2021, într-un interviu disponibil pe canalul de YouTube al lui Jan Bors.