Stiri mondene

Roxana Nemeș, părere sinceră despre inviații de la podcastul ei la „Do or Drink”. Cum i-a clasificat pe Jador, Andreea Antonescu și Betty Salam?!

Roxana Nemeș, părere sinceră despre inviații de la podcastul ei la „Do or Drink”.
Roxana Nemeș la „Do or Drink” [Sursa foto: Radio Impuls ]
Roxana Nemeș a fost provocată de Mihai Hînda să-și spună părerea sinceră despre trei dintre invitații ei de la podcastul „Roxana Nemeș te dezbracă de secrete”

Roxana Nemeș a acceptat provocarea lui Mihai Hînda la „Do or Drink”, însă habar nu avea ce va urma. Artista a fost provocată de moderator să îi clasifice pe Jador, Andreea Antonescu și Betty Salam- de la cel mai bun la cel mai rău. 

Citeste si: Do or Drink| Roxana Nemeș, declarații emoționante despre soțul ei: „Este cel mai bun om, nu că-i al meu”

Roxana Nemeș, pusă în încurcătură de Mihai Hînda: „Andreea, mi-e prietenă, înțelege” 

Pentru Roxana Nemeș provocarea a fost una destul de grea, mai ales că toți cei trei invițai enumerați de Mihai Hînda îi sunt și prieteni artistei. Astfel că, Roxana a făcut cu greu o calsificare, dar nu înainte de a vorbi câte puțin despre fiecare. 

Roxana Nemeș: Nu vreau să beau!

Mihai Hînda: Uite, poți să iei o guriță ca să testezi să vezi dacă bei tot shot-ul. Care a fost cel mai ușor de contactat, care a dat cel mai bun content...

Roxana Nemeș: Toți au fost ușor de contactat pentru că îmi erau prieteni. Betty nu-mi era neapărat prietenă, ne știam, dar nu prea bine și mi s-a părut o fată extraordinară. Este super deșteaptă la vârsta pe care o are.

E mișto, e autentică. Din poze pare altfel, mi-a plăcut foarte mult de ea, a fost foarte sinceră. I-am scris: ajungi astăzi? Și mi-a zis: cum să nu? Nu am zis că vin?

Uite că sunt și oameni din ăștia mișto. Andreea Antonescu mi-e prietenă, i-am zis să vină și a venit instant.

Mihai Hînda: Atunci, cum ar suna lista?

Roxana Nemeș, părere sinceră despre inviații de la podcastul ei la „Do or Drink”.
Roxana Nemeș la „Do or Drink”[Sursa foto: Radio Impuls ]

Roxana Nemeș: Betty, mi-a plăcut mult de ea. Poate nici nu mă așteptam să fie atât de deschisă, dar nici nu prea pot să aleg între ea și Jador pentru că Jador mi-a făcut content bun. Și el a fost super deschis. Mi-a spus niște lucruri foarte mișto, dar până nu am făcut ce a vrut el, până nu m-am dus la clip la el, nu a venit la podcast. Și Andreea, care îmi e prietenă.   Betty pe primul, Jador pe al doilea, Andreea, mi-e prietenă, înțelege.

Roxana Nemeș
Roxana Nemeș despre Betty Salam[Sursa foto: Wow News]

Betty are niște povești de viață fascinante. Să rămâi fără mamă de când ești copil și cu toate astea să crești atât de responsabilă și de smart și să-l vezi pe taică-tu ca pe Dumnezeu. Iar ea încă e un copil și e mamă. Taică-su e plecat mai tot timpul și cu toate astea... Eu am rămas impresionată de fata asta. Ea este foarte faină ca om și s-a deschis mișto. Asta mi-a plăcut. Jador are și el o poveste de viață mai tristă, iar Andreea, la fel, cred că îi este foarte greu că a plecat în America. Nu pot să aleg, toate sunt diferite și interesante pentru că fiecare om are o poveste în spate.