Stiri mondene

Rose Hanbury, victorie uriașă în fața lui Kate Middleton! Ce se va întâmpla cu presupusa amantă a Prințului William la încoronarea Regelui Charles al III-lea

Rose Habury a acceptat invitatia la incoronarea regelui Charles al III lea
Rose Hanbury va fi prezenta la marele eveniment al incoronarii regelui Charles al III-lea [Sursa foto: Hepta]
Dupa saptamani intregi de speculatii in ce priveste participarea lui Rose Hanbury la incoronare, iata ca presupusa amanta a Printului William a primit invitatia oficiala.

Participarea lui Rose Hanbury, presupusa amanta a Printului William, la incoronarea regelui Charles al III-lea de pe 6 mai este mai mult ca sigura deoarece tanara nobila a si confirmat prezenta alaturi de sotul ei, marchizul David Cholmondeley.

Sotul ei, marchizul de Cholmondeley, a acceptat privilagiul de a fi secretarul personal al Regelui Charles al III-lea si ca atare cei doi soti vor fi prezenti la Palatul Buckingham mai des decat si-ar fi dorit Kate Middleton care in 2019 a spus clar ca nu isi doreste ca rivala sa sa mai participe la acelasi eveniment la care si ea este invitata. 

Citește și: Cine este, de fapt, Rose Hanbury și ce avere are: Iată toate detaliile despre presupusa amantă a prințului William

Printul William o noua intalnire cu Rose Hanbury
Printul William s-ar fi intalnit din nou cu Rose Hanbury recent[Sursa foto: Hepta]

Rose Hanbury va participa la incoronarea regelui Charles al III-lea

Se pare ca regele Charles al III-lea care va fi incoronat drept monarh in mod oficial pe 6 mai a nesocotit dorinta lui Kate Middleton iar Printesa de Wales nu are decat sa se conformeze deciziilor regelui.

2000 de persoane au fost invitate in mod oficial la incoronarea regelui Charles al III lea si una dintre ele este si Rose Hanbury, presupusa amanta a Printului William despre care a vorbit si printul Harry in cartea sa autobiografica, "Spare."

Citește și: Viciul de peste 30 de ani la care Camilla Parker nu poate reununța. Regele Charles al III-lea i-a ordonat să caute imediat ajutor specializat

Inca din 2019, zvonurile conform carora Printul William inca pastreaza legatura cu Rose Hanbury nu au incetat si din contra, au devenit din ce in ce mai acute din moment ce presa investigheaza tot felul de detalii despre tanara nobila.

Aceasta participare a lui Rose Hanbury la incoronarea regelui Charles al III lea ar putea genera tensiuni intre ea si Kate Middleton, sotia Printului de Wales care ar fi rupt prietenia cu ea de cand au aparut primele imagini cu ei doi distrandu-se la o petrecere si de cand sotul ei ar fi sarutat-o.

Citește și: Condiția fără precedent pe care Kate Middleton i-a impus-o regelui Charles al III lea la incoronoare în ce o privește pe Rose Hanbury

Conditia drastica kate Middleton Regele Charles al III lea
Ce i-a impus Kate Middleton Regelui Charles in ce priveste participarea lui Rose Hanbury la incoronare[Sursa foto: Hepta]

Momente dificile pentru Kate Middleton dupa ce Rose Hanbury a confirmat participarea la marele eveniment

Mai mult, ordinele pe care le-a dat in ce o priveste pe Rose Hanbury nu au fost respectate. Motivul ar fi ca influenta sotului sau este destul de mare in ce priveste monarhia britanica.

David Cholmondeley este foarte apropiat Casei Regale si acum va si mai aproape datorita rolului pe care l-a dobandit, adica cel de secretar personal al lui Charles al III-lea ceea ce inseamna ca va fi la Palatul Buckingham in fiecare zi. 

Intre timp, cel mai afectat de scandal este Printul William deoarece reputatia lui s-a cam dus pe apa sambetei deoarece zvonurile infidelitatii lui s-au raspandit in toata lumea.