Stiri mondene

Rockerii italieni Maneskin se pregătesc să lansează un nou album de studio - "Rush". Când va fi prezentat publicului

Maneskin lansează un nou album de studio
Maneskin lansează un nou album de studio [Sursa foto: Instagram]
Maneskin lansează „Rush”, cel de-al treilea LP din cariera trupei italiene. Avem detalii în articol.

Italienii de la Maneskin vor începe în forță anul 2023, lansând pe 20 ianuarie cel de-al treilea LP din carieră, intitulat ” Rush ”. Albumul reprezintă continuarea materialelor lansate anterior: „Teatro D’ira: Vol. I” din 2021 și „Il Ballo Della Vita” din 2018 și acesta va include și noua piesă „Kool Kids”, pe care Maneskin au lansat-o în timpul turneului mondial.

Maneskin lansează un nou album de studio
Maneskin lansează un nou album de studio[Sursa foto: Instagram]

În ceea ce privește direcția muzicală a viitorului album, fiecare membru a avut propria sa descriere a sunetului într-un interviu recent acordat.

Basista Victoria De Angelis descriind-o drept „energy”, solistul Damiano David optând pentru „ 360 ”, bateristul Ethan Torchio a spus despre album ca este „ atemporal ”, iar chitaristul Thomas Raggi îl consideră ca fiind „ divers e”. Artiștii au fost influențați de muzica celor de la Arctic Monkeys, Queen of the stone age, Radiohead, Dua Lipa, Sam Fender și Paolo Nutini.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Spotify (@spotify)

"The Loneliest”, cea mai recentă piesă lansată de Maneskin

La începutul acestei luni, formația italiană a lansat o noua piesă numită „The Loneliest”, fiind însoțită de un videoclip în care rockerii italieni  participă la o înmormântare gotică. Alte melodii lansate anul acesta care pot aparea pe „Rush!” sunt „Supermodel” și „If I Can Dream”, ultima dintre acestea fiind inclusă pe coloana sonora a filmului biopic „Elvis” al lui Baz Luhrmann. 

Rockerii italieni Maneskin
Rockerii italieni Maneskin[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Trupa Maneskin, câștigătoarea Eurovision 2021, a lansat piesa ”MAMMAMIA”

Recent, Maneskin  a primit trei nominalizări la MTA Video Music Awards 2022, la categoriile "Group of the Year", "Best New Artist" și "Best Alternative". Italienii au câștigat trofeul pentru cea din urmă categorie cu piesa "I Wanna Be Your Slave".