Lansări muzicale

Robert Georgescu și White au lansat piesa „Te-aș fi iubit”, în colaborare cu Gabriela Marin

Robert Georgescu și White au lansat piesa „Te-aș fi iubit”, în colaborare cu Gabriela Marin
Robert Georgescu și White revin cu o nouă melodie de excepție. Cei doi artiști au colaborat din nou și își încântă fanii cu cea mai nouă creație muzicală.

În timpul anului, Robert Georgescu și White ne-au obișnuit cu remix-uri ale diferitelor melodii, dar și cu piese bune și, acum, vorbesc despre iubire, cel mai pur sentiment pe care cineva îl poate experimenta.

Nu se află la prima colaborare a lor, anul trecut lansând „Dacă îl vedeți”, împreună cu Gabriela Marin. Melodia s-a bucurat de un succes foarte mare în rândul fanilor acestora și nu numai și, în urmă cu doar trei zile, au lansat o ală piesa la fel de frumoasă, intitulată „Te-aș fi iubit”.

Succesul melodiei „Dacă îl vedeți” i-a determinat pe Robert Georgescu și pe White să creeze o altă piesă și, uite așa, a luat naștere piesa menționată anterior. Mai mult decât atât, veștile bune nu se opesc aici și o nouă colaborare ar putea fi pe drum.

„Nouă ne place foarte mult și sperăm ca și cei care o ascultă să fie la fel de entuziasmați precum suntem și noi. Cu siguranță, dacă reacțiile vor fi pozitive, ne gândim să mai facem astfel de piese și în viitor”, ne-au mărturisit Robert, White și Gabriela.

Ce mai aștepți? Intră pe canalul lor de YouTube și dă-i un play!