Stiri mondene

Ritualul pe care îl face Delia Matache înainte de a intra pe scenă: „Gândul acesta a apărut de ceva timp”

Ritualul pe care îl face Delia Matache înainte de a intra pe scenă
Ritualul pe care îl face Delia Matache înainte de a intra pe scenă [Sursa foto: Instagram]
Delia Matache a dezvăluit care este ritualul pe care îl are înainte de fiecare concert! Uite care este trucul secret la care apelează artista!

Delia Matache nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai apreciate voci din România. Cântăreața reușește să facă furori cu fiecare apariție, indiferent că este în rol de jurat sau artistă. Jurata de la „iUmor”a oferit un interviu în cadrul căruia a explicat ce face înainte de fiecare concert al său. Vedeta are un adevărat ritual înainte de a urca pe scenă. Mai exact, cântăreața se odihnește cât de mult poate, face sport, se relaxează și petrece timp alături de trupa sa la repetiții.

„Încerc să mă odihnesc cât de mult, dar și să alerg, să mă relaxez, repet cu trupa, dar cu măsură, astfel încât să îmi protejez vocea, mă asigur că totul este perfect din punct de vedere al producției show-ului, adică primesc update-uri constante de la echipa mea”, a spus Delia Matache.

Ritualul pe care îl face Delia Matache înainte de a intra pe scenă
Ritualul pe care îl face Delia Matache înainte de a intra pe scenă[Sursa foto: Instagram]

Jurata de la „iUmor” susține că îi place să-și surprindă fanii prin spectacolele pe care le susține. Artista spune că preferă să se reinventeze, în loc să meargă după un tipar care știe că va funcționa cu siguranță.

Citeste si: Delia Matache, val de mesaje și glume după lansarea piesei „OTZL GLTZ”: „Să înțeleg ca Jador are o nouă concurență la manele?”

„Îmi place să surprind, îmi place să mă reinventez, nu sunt genul care să respecte rețete de succes. Și cred că deja mi-am obișnuit publicul cu această abordare. Gândul acesta a apărut de ceva timp, mai ales că am lansat piese cu vibe rock, am interpretat piese pe zona aceasta și conceptul a venit cumva firesc”, a mai adăugat Delia Matache .  

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Delia (@delia)

Delia Matache, despre una dintre cele mai mari temeri ale sale

Artistei nu-i place să știe că cei dragi sufletului său se confruntă cu probleme de sănătate. De asemenea, Delia își dorește să aibă parte de sănătate pentru a-și putea duce la bun sfârșit dorințele pe care le are în momentul de față. 

Citeste si: Delia știe deja unde va pleca în vacanță anul viitor. Ce destinații turistice au ales de data aceasta?!

Ritualul pe care îl face Delia Matache înainte de a intra pe scenă
Ritualul pe care îl face Delia Matache înainte de a intra pe scenă[Sursa foto: Instagram]

„Nu aș putea să fac un clasament, dar cel mai probabil boala. Nu îmi place să îi știu pe cei dragi bolnavi și bineînțeles, îmi doresc și pentru mine să fiu sănătoasă, să pot fi activă și să fac tot ce îmi doresc.”, a spus Delia, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!