Stiri

Rihanna promite un super show la Super Bowl. Cand are loc celebrul eveniment

rihanna
Ce melodii va interpreta Rihanna la Super Bowl 2023 [Sursa foto: Captură YouTube]
Rihanna va cânta la Super Bowl 2023. Iată tot ce se știe până acum despre revenirea ei pe scenă!

Rihanna urmează să revină pe scenă pentru prima dată, după ani în care s-a focusat pe brandul ei și pe viața personală. Artista a confirmat că este cap de afiș al show-ului de la pauza Super Bowl din 2023 din Glendale, Arizona. Evenimentul mult așteptat va avea loc pe 12 februarie 2023.

Citește și: Rihanna le-a dezvăluit fanilor un teaser video despre viitorul său show de la Super Bowl 2023

Rihanna va cânta la Super Bowl 2023. Fiul ei se va afla în public

Este pentru prima dată când Rihanna va urca din nou pe scenă, după ce în ultimii s-a concentrat pe afacerile ei, precum și pe venirea pe lume a primul ei copil, în mai anul trecut.

Rihanna va avea un stadion plin de fani gata să o urmărească din nou pe scenă, dar printre ei se va afla și un fan foarte special, fiul ei, care va fi acolo alături de iubitul artistei, A$AP Rocky.

rihanna
A$ap Rocky și Rihanna [Sursa foto: Captură YouTube]

Rihanna s-a ocupat de tot pentru concertul care va avea loc în mai puțin de o lună, a declarat o persoană apropiată artistei, pentru Hollywood Life. Ea vrea să se asigure că fiul ei este cât se poate de confortabil în timpul show-ului.

„Acest Super Bowl este o oportunitate o dată în viață și ea nu și-ar fi lăsat fiul ei să o rateze pentru nimic lumea. Ea știe că va fi zgomotos, așa că se gândește că fie îl va pune să poarte căști cu anulare a zgomotului pentru bebeluși, fie familia ei, dintre care mulți vin și ei, se vor bucura de spectacol de la un skybox sau un tip de scaun la club”, a declarat sursa citată mai sus, potrivit Capital FM.

Aceeași sursă a mărturisit că iubitul artistei, A$AP Rocky, a fost un adevărat sprijin pentru ea în această perioadă: „Rocky a fost extrem de susținător și, deși este puțin emoționată, el a ajutat-o ​​fiind alături de ea și liniștind-o. Toată lumea știe că va face un spectacol pe cinste”.

rihanna
Rihanna va cânta la Super Bowl 2023[Sursa foto: Captură YouTube]

Ce melodii va interpreta Rihanna la Super Bowl 2023?

Este prea devreme pentru a ști exact ce melodii va cânta Rihanna la spectacolul de la Super Bowl 2023, însă există presupuneri în mediul online care implica multe dintre cele mai mari hituri ale ei de-a lungul anilor. Ultimul album lansat de Rihanna a fost în 2016. 

Citește și: Rihanna, primele imagini cu fiul ei. Fanii sunt în extaz: „Are ochii Rihannei!” 

Rihanna spunea anul trecut că încă nu s-a hotărât dacă va aduce cu ea oaspeți speciali pe scena de la Super Bowl, însă nu exclude această variantă.

„Doisprezece minute? Ai putea să faci asta de unul singur, dar este unul dintre acele lucruri în care poți să-l decorezi așa cum vrei. Deci, dacă aleg să o fac pentru mine sau dacă aleg să-i aduc pe unii dintre colegii mei... nu știu ce voi face încă, dar va fi minunat oricum”, a declarat Rihanna, pentru E!.

Ultima interpretă feminină de la Super Bowl care a mers solo a fost artista Lady Gaga în 2017.