Stiri mondene

Rihanna le-a dezvăluit fanilor un teaser video despre viitorul său show de la Super Bowl 2023

Rihanna le-a dezvăluit fanilor un teaser video despre viitorul său show de la Super Bowl 2023
Rihanna va cânta la Super Bowl 2023. Până la marele eveniment, artista de 34 de ani a împărtășit un teaser video publicului. Avem primele imagini în articol.

După ce în urmă cu 3 ani a refuzat să cânte în cel mai urmărit program de televiziune din Statele Unite, iată că Rihanna, una dintre cele mai îndrăgite artiste din întreaga lume, a acceptat acum să susțină concetul din pauza Super Bowl 2023. Finala ligii profesioniste de fotbal american (NFL) va avea loc pe 12 februarie 2023, pe State Farm Stadium din Glendale  din Arizona. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare
pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de badgalriri (@badgalriri)

„Rihanna este unică, o forță culturală de-a lungul carierei sale. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Rihanna pentru a aduce fanilor o altă performanță istorică la The Halftime Show”, au anunțat organizatorii.

Citește și: Rihanna a lansat "Born Again", piesă de pe coloana sonoră a filmului "Wakanda Forever"

Rihanna a oferit publicului o idee despre viitorul său show de la Super Bowl. 

Până la show, însă, artista de 34 de ani a împărtășit un teaser video. „ Te-am așteptat!", spune un un fan spune în videoclip, în timp ce o altă voce menționează că au trecut peste 2.000 de zile de la ultima ei reprezentație live.  "RiRi, unde ai fost?!", adaugă o altă voce înainte ca Rihanna să apară în prim plan. 

Pauza de la Super Bowl este cea mai urmărită transmisiune live, spectacolul fiind mai așteptat de fani decât meciul în sine. Show-ul susținut de cei mai popiualri artiști, dar și reclamele special concepute pentru aceste eveniment, înregistrează recorduri de audiență în fiecare an.

Citește și: Rihanna a atras toate privirile la show-ul Reggae Imagine din Barbados, alături de A$ap Rocky

Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar, 50 Cent și Anderson .Paak au concertat la Super Bowl pe stadionul SoFi din Inglewood, California. Peste 120 de milioane de telespectatori au urmărit acea interpretare.

Rihanna
Rihanna

Morivul pentru care Rihanna a refuzat să cânte la Super Bowl

Deși susținerea unui recital la Super Bowl este un moment de referință în cariera oricărui artist internațional. În 2019 cântăreața din Barbados a refuzat să cânte la Super Bowl în semn de solidaritate cu jucătorul Colin Kaepernick, fost quarterback timp de şase sezoane la San Francisco 49ers. 

jucătorul Colin Kaepernick
jucătorul Colin Kaepernick

Jucătorul a pus genunchiul în pământ în 2016, în timpul imnului naţional, pentru a manifesta împotriva rasismului şi a brutalităţii poliţiei faţă de comunitatea de culoare din SUA. Deși Donald Trump, președintele SUA de la acea vreme, a blamat gestul sportivului, acesta a fost imitat apoi de mai mulţi jucători din NFL.