Stiri mondene

Rihanna și A$AP Rocky, prima apariție pe covorul roșu de când au devenit părinți. S-au îmbrăcat identic la premiera filmului Black Panther: Wakanda Forever

Rihanna și A$AP Rocky, prima apariție pe covorul roșu de când au devenit părinți. S-au îmbrăcat identic la premiera filmului Black Panther: Wakanda Forever
Rihanna și A$AP Rocky pe covorul roșu de la premiera Black Panther: Wakanda Forever  [Sursa foto: Eonline]
Rihanna și A$AP Rocky au sclipit pe covorul roșu de la premiera filmului Black Panther: Wakanda Forever. Cum au apărut cei doi?

La cinci luni de când au devenitp părinți, Rihanna și Asap Rocky au ieșit pentru prima dată în public. Cei doi artiști și-au făcut apariția la premiera filmului Black Panther: Wakanda Forever.

Rihanna și A$AP Rocky pe covorul roșu de la premiera Black Panther: Wakanda Forever 
Rihanna și A$AP Rocky pe covorul roșu de la premiera Black Panther: Wakanda Forever [Sursa foto: Eonline]

Rihanna va fi și una dintre vocile care vor face parte din coloana sonoră a filmului, așa că apariția sa la premiera filmului era un must. Artista în vârstă de 34 de ani și-a făcut apariția într-o rochie de seară care i-a scos în evidență silueta care arată excepțional după naștere. 

Citeste si: Rihanna revine în muzică cu melodia „Lift Me Up”. Când se va lansa și cum s-a făcut anunțul

Rihanna și A$AP Rocky, apariție de milioane la premiera filmului Black Panther: Wakanda Forever 

Pentru apariția în cadrul acestui acestui eveniment, cei doi artiști au ales să se asorteze pe covorul roșu. Rihanna a îmbrăcat o rochie Rick Owens de culoare verde măsliniu deschis, cu decolteu fără bretele și detalii albastre, cu mănuși lungi bej și tocuri ascuțite. Partenerul ei A$AP Rocky s-a asortat într-o jachetă și pantaloni supradimensionați neutri, împreună cu o cămașă neagră.

Rihanna și A$AP Rocky
Rihanna și A$AP Rocky [Sursa foto: Eonline]

Pentru acest eveniment, Rihanna a îmbrăcat sau rochie Rick Owens de culoare verde măsliniu deschis, cu decolteu fără bretele și detalii albastre, îmbinând aspectul futurist cu mănuși lungi bej și tocuri ascuțite. Partenerul ei A$AP Rocky s-a asortat într-o jachetă și pantaloni supradimensionați neutri, împreună cu o cămașă neagră.