Stiri mondene

Rihanna, de nerecunoscut! Ce ținută neobișnuită a purtat artista

Rihanna, de nerecunoscut!  Artista a fost surprinsă în cea ai neobișnuită ținută
Rihanna
Rihanna este de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles. Cum a fost surprinsă vedeta de la Hollywood?!

Rihanna este una dinte cele mai îndrăgite artiste din întreaga lume. De-a lungul timpului, artista și-a impresionat fanii cu fiecare apariție. De data aceasta, Rihanna a îmbrăcat un outfit neobișnuit pe care nu multe femei l-ar alege.  În timp ce pleca de la casa din Los Angeles a iubitului ei, vedeta de la Hollywood a fost surprinsă de paparazzi de peste Ocean. În imagini putem vedea că Rihanna a ales să poarte o pereche de pantaloni verde neon, asortați cu o pălărie tricotată, un top fără mâneci, pantofi cu vârf ascuțit și toc și o geantă imensă.

Mai mult, vedeta a reușit să treacă neobservată.

Rihanna, de nerecunoscut!  Artista a fost surprinsă în cea ai neobișnuită ținută
Rihanna, de nerecunoscut! Artista a fost surprinsă în cea ai neobișnuită ținută

Rihanna, de nerecunoscut!  Artista a fost surprinsă în cea ai neobișnuită ținută
Rihanna

Rihanna şi ASAP Rocky formează un cuplu

Rapperul și artista se cunosc mai bine de zece ani. Acesta a cântat în deschiderea turneului mondial din 2013 al artistei, dar a și apărut într-o piesă de-a sa. Mai mult, cei doi au avut apariții împreună pe covorul roșu de multe ori, iar, cel mai recent, ASAP Rocky a participat în campania pentru linia de beauty ce îi aparține Rihannei, Fenty Skin.

După ce s-a aflat că sunt împreună, Rihanna şi ASAP Rocky au avut prima apariție publică. Încercând să nu fie recunoscuți, cei doi erau îmbrăcați foarte gros, cu masca pe față, ei au ieșit la o plimbare în New York. Pentru că sunt atât de faimoși, hainele sport nu au reușit să îi facă să treacă neobservați.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de badgalriri (@mylove_riri)