Stiri

Ricky Martin este născut în Ajunul Crăciunului: Ce vârstă împlineşte celebrul cântăreţ?

Ricky Martin este născut în Ajunul Crăciunului: Ce vârstă împlineşte celebrul cântăreţ?
[Sursa foto: Facebook ]
Ricky Martin este născut chiar pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului.

 Crăciunul are o dublă semnificaţie pentru celebrul cântăreţ Ricky Martin. Artistul este născut chiar în ziua de ajun, pe 24 decembrie. Ricky Martin a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani.

Ricky Martin a împlinit 50 de ani

 Timpul nu iartă pe nimeni, nici măcar pe vedetele cu zeci de milioane de fani şi de euro. Este şi cazul lui Ricky Martin, care a împlinit 50 de ani.

Artistul nu îşi arată însă deloc vârsta. Ricky Martin are foarte mare grijă de aspectul său fizic, în care investeşte foarte mult timp, dar şi o mulţime de bani. Nu ai spune că artistul are 50 de ani, având în vedere că arată ca un bărbat de 30 de ani.

Ricky Martin este născut în Ajunul Crăciunului: Ce vârstă împlineşte celebrul cântăreţ?

 Ricky Martin îşi marchează ziua de naştere într-un mod deosebit.

A organizat un concurs, iar câştigătorul, alături de trei prieteni, vor face cunoştinţă cu artistul şi vor avea locuri în loja prietenilor şi rudelor lui Ricky, la un concert. De asemenea, câştigătorii vor primi şi diverse obiecte semnaate de cântăreţ. Cine doreşte să intre în cursa pentru acest premiu, trebuie să facă o donaţie către fundaţia lui Ricky Martin.

 Ricky Martin s-a născut pe 24 decembrie 1971, în San Juan, Puerto Rico şi este cunoscut drept "Regele muzicii latino". A vândut peste 70 de milioane de albume în toată lumea şi a lansat zeci de melodii care au stat săptămâni în şir în topuri. Printre cele mai cunoscute piese ale artistului se numără Livin' la Vida Loca, Maria, She Bangs, Nobody Wants to Be Lonely sau La Bomba.