Stiri

Ricky Martin, de nerecunoscut în noul său videoclip „Cancion Bonita”

Ricky Martin
Ricky Martin
Ricky Martin și-a surprins fanii în noul videoclip „Cancion Bonita”. Artistul și-a schimbat complet înfățișarea. Uite cum arată celebrul cântăreț!

Deși s-a retras o perioadă de timp din lumina refectoarelor, Ricky Martin a revenit în fața fanilor cu o surpriză uluitoare. Pentru prima dată, Ricky Martin a făcut echipă cu Carlos Vives și au lansat piesa „Cancion Bonita”. Îndrăgitul artist a reușit să-și șocheze fanii prin intermediul unui look nou în videoclipul pe care l-a lansat în urmă cu două zile pe Youtube. Pentru că și-a schimbat complet înfățișarea, Ricky Martin a fost de nerecunoscut, cântărețul și-a făcut apariția cu o barbă albă.

În timp ce unii internauții au spus că-l prinde noul look, alții au fost de părere că nu i se potrivește pentru că îl face prea bătrân.

Ricky Martin și Carlos Vives
Ricky Martin și Carlos Vives[Sursa foto: Captură video]

Care este mesajul celei mai noi piese lansate de Ricky Martin

În cadrul unui interviu, Ricky Martin le-a dezvăluit tuturor mesajul piesei „Cancion Bonita”.  „Suntem mult mai copilăroși decât noua generație.

Nu ne vom schimba niciodată. Suntem relaxați. Am realizat lucruri frumoase în viață. Nu trebuie să dovedim nimic nimănui”
a mărturisit Ricky Martin.

„Nu vrem să ne schimbăm. Vrem să rămânem aceiași oameni. Și acest cântec este o declarație de dragoste față de un oraș pe care îl iubesc. Și este unul dintre orașele lui Ricky. Pentru mine să am o bucată din Ricky în acest cântec...

este o fericire foarte mare”,  a mai adăugat și Carlos Vives.