• AIUD 95.2
  • ALBA IULIA 99.7
  • BACAU 88.8
  • BARLAD 104.9
  • BISTRITA 97.3
  • BOTOSANI 91.1
  • BRASOV 91.9
  • BUCURESTI 88.0
  • BUZAU 96.7
  • CAMPENI 96.2
  • CAMPINA 88.6
  • CLUJ NAPOCA 101.5
  • CONSTANTA 96.9
  • CRAIOVA 92.0
  • FOCȘANI 95.3
  • PIATRA NEAMT 102.3
  • PLOIESTI 88.3
  • RASNOV 104.5
  • SIBIU 88.4
  • SINAIA 103.6
  • TARGU-MUREȘ 106.4
  • TIMISOARA 93.9
  • TULCEA 91.4
Regulamente

REGULAMENT CONCURS „Jocurile LOVEimpice de carantina”

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL

1.1. Organizatorul este DOGAN MEDIA INTERNATIONAL S.A, cu sediul in B-dul Marasti nr. 65-67, Romexpo – Intrarea D, Pavilion T,sectorul 1, Cod Postal: 011465, Bucuresti, Romania, Tel: +40 031 4075555, Fax: +40 031 8055941, cod unic de inregistrare 18684823, J 40/8139/2006, denumita in continuare „Organizatorul”.

1.2. Concursul se va derula conform prezentului Regulament Oficial (denumit in continuare “Regulamentul”), fiind obligatoriu pentru toti participantii.

1.3.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, publicand varianta actualizata a Regulamentului.

SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI:

2.1. Concursul se desfasoara pe Radio Impuls, paginile de social media ale Radio Impuls (Facebook si Instagram) si pe aplicatia Radio Impuls.

 

SECTIUNEA 3. PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI:

3.1. Concursul se desfasoara in perioada 1 februarie 2021 – 1 martie 2021, durata exacta fiind cea decisa de Organizator, acesta avand dreptul oricand sa o modifice (denumita in continuare „Perioada Concursului”).

 

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE:

4.1. Concursul este adresat cuplurilor, formate din persoane fizice cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania, care au implinit 18 ani pana la data inceperii concursului.

4.2. Nu pot participa la concurs angajatii si/sau colaboratorii Organizatorului, ai companiilor partenere implicate in organizare, precum si sotii/sotiile, rudele si afinii acestora pana la gradul al IV-lea inclusiv.

Conditii suplimentare de participare:

In cazul in care oricare dintre componentii unui cuplu nu participa la o etapa, din orice motiv, sau nu participa la toate probele dintr-o etapa, cuplul va fi descalificat si concursul va continua cu cuplurile ramase. De asemenea, cuplurile participante se vor prezenta, dupa cum va solicita Organizatorul, la orice activitati organizate de Organizator in legatura cu concursul.

Materialele inscrise in concurs si/sau la casing sau publicate in cadrul concursului trebuie sa apartina exclusiv participantilor si in aceste materiale nu trebuie sa apara decat participantii.

Participantii care utilizeaza materiale care au o alta sursa de provenienta, precum internetul, vor fi automat descalificați din concurs.

Materialele cu continut pornografic, ofensator, care contin injurii, care descriu orice forma de violenta sau prezinta scene in care se produce durere cuiva sau scene de violenta sexuala sau de cruzime, scene care prezinta sau sugereaza acte sexuale, care prezinta arme de orice fel, care constituie o incalcare a legii sau orice modalitate prin care aceasta ar putea fi incalcata, care prezinta consum de droguri sau alte substante ilegale, care prezinte consum excesiv de alcool, care promoveaza rasismul, sexismul, homofobia, discriminarea etnica sau sociala, care dovedesc caracter abuziv, indecent,

calomniator sau obscen, care pot aduce prejudicii unei persoane si/sau incalca dreptul la imagine al unei persoane, afaceri sau intreprinderi, care sunt protejate de drepturi de autor, care nu apartin participantilor, care contin publicitate sau materiale promotionale ale unor terti nu vor fi acceptate pentru participarea in concurs.

Participantii declara si garanteaza ca sunt singurii titulari ai drepturilor de proprietate intelectuala asupra materialelor transmise catre Organizator si prin participarea la concurs participantii isi dau acordul ca oricare dintre materialele transmise (inclusiv in etapa de casting) sa fie utilizate oricand si in orice mod de catre Organizator, la libera alegere a Organizatorului, in integralitate sau in parte, pentru un numar nelimitat de difuzari/afisari, in orice program al Organizatorului si pe orice canal media detinut de Organizator. Participantii acorda Organizatorului dreptul de utilizare a imaginii acestora, respectiv reproducerea infatisarii fizice si/sau a vocii acestora, in orice material in legatura cu concursul, in orice format si pe orice canal media apartinand Organizatorului, nelimitat teritorial si temporal.

Organizatorul nu raspunde in fata tertilor pentru eventuala nerespectare a oricaror drepturi de proprietate intelectuala pe care le-ar putea reclama acestia in legatura cu oricare dintre materialele transmise Organizatorului, singura persoana raspunzatoare pentru respectarea drepturilor de proprietate intelectuala in legatura cu un material fiind participantul care a transmis materialul respectiv care declara si garanteaza Organizatorului ca este unicul titular al tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra materialului respectiv.

Participantii inteleg si accepta ca in cadrul productiei materialelor din concurs, Oraganizatorul poate utiliza orice forme de comunicari comerciale care pot fi difuzate in cadrul oricarui material din cadrul concursului si/sau in legatura cu acesta, si concurentii vor participa la productia acestora fara a solicita orice fel de remuneratie.

In vederea particparii la probele din concurs este obligatoriu pentru toti participantii sa urmeze toate regulile indicate de Organizator si sa ia toate masurile de preventie necesare in vederea raspandirii oricaror boli, in caz contrar, vor putea fi descalificati din concurs, la libera apeciere a Organizatorului.

Prin participarea la concurs, toti participantii declara ca sunt de acord cu toate prevederile Regulamentului.

SECTIUNEA 5. PREMII:

5.1. Organizatorul ofera 1 (unul) premiu constand intr-o calatorie de o saptamana (6 nopti, la care se aduga zborul Romania- Republica Dominicana si retur), pentru 2 persoane (reprezentand cuplul castigator) in Republica Dominicana, in perioada martie- mai 2021, incluzand 1 (una) vizita pe platoul de filmare al emisiunii Survivor Romania, denumit in continuare „Premiul”. In cazul in care, din motive independente de cuplul validat ca si castigator, Premiul nu va putea fi inmanat in perioada martie-mai 2021, Premiul va putea fi inmanat la o data ulterioara, stabilita de comun acord cu cuplul validat ca si castigator (exceptand perioadele de Craciun si Revelion), dar, in cazul in care filmarile la Sezonul 2 al emisiunii Survivor Romania se vor fi incheiat, vizita pe platoul de filmare nu va putea fi facuta.

Valoarea Premiului este compusa din valoarea biletelor de avion si valoarea cazarii, adica aproximativ 2700 euro, Eur brut (la curs de vanzare EUR/RON al 4.87 din ziua platii). Valoarea exacta a Premiului se va stabili prin act aditional la prezentul Regulament la momentul achizitionarii biletelor de avion si a cazarii.

5.2 Nu se acorda contravaloarea in bani a Premiului.

Biletele de avion/voucherele de cazare corespunzatoare vor putea fi inmanate numai pe numele persoanelor reprezentand cuplul castigator, fara a putea fi transferate altor persoane. Termenele de realizare a calatoriei sunt cele oferite de agentiile de turism partenere ale Organizatorului. Organizatorul nu va fi raspunzator de eventualele interdictii ale oricaruia dintre componentii cuplului castigator legate de obtinerea oricarei vize, de inexistenta documentelor de calatorie, de nevalabilitatea documentelor de calatorie sau de efectuarea de catre componentii cuplului castigator a oricaror acte/fapte impuse de reglementari guvernamentale ale statului de plecare, de destinatie sau ale statelor de tranzit sau de unitatile de cazare sau de companiile aeriene, necesare pentru efectuarea calatoriei. Este in sarcina componentilor cuplului castigator sa respecte oricare si toate conditiile necesare impuse pentru efectuarea calatoriei.

SECTIUNEA 6. MECANISMUL CONCURSULUI:

6.1. Etapa de casting:

In perioada 1 -12 februarie 2021, Oraganizatorul va desfasura etapa de casting in care toate cuplurile care doresc sa participe la acest concurs trebuie sa incarce un video de prezentare de maxim 2 minute care sa contina povestea lor de dragoste, prezentata intr-un mod cat mai convingator, cu exemple de intamplari sau experiente care le-au consolidat relatia de cuplu. Videourile vor putea fi incarcate pe aplicatia Radio Impuls. Pentru a putea participa la casting, fiecare participant trebuie sa completeze formularul de casting pus la dispozitie de Organizator in sectiunea in care se desfasoara castingul.

6.1.1. In urma etapei de casting, Organizatorul va alege in data de 12 februarie 2021, ora 14.00, un numar de 5 (cinci) cupluri (si 5 cupluri rezerva) care vor participa mai departe in concurs. Cele 5 (cinci) cupluri selectate vor fi contactate telefonic de Organizator pe data de 12 februarie 2021 in vederea stabilirii detaliilor participarii la urmatoarele etape si vor fi anuntate publicului in data de 15 februarie 2021 pe Radio Impuls si pe proprietatile online ale Radio Impuls. In cazul in care oricare dintre cuplurile selectate in urma castingului nu poate participa mai departe la concurs, Organizatorul va alege o rezerva pentru a inlocui cuplul respectiv.

6.2. Etapa „Like de viteza”

In aceasta etapa, fiecare cuplu va trimite Organizatorului o fotografie cu ei, fotografie in care trebuie sa apara doar componentii cuplului. Aceasta etapa se va desfasura in data de 18 februarie 2021. Organizatorul va posta fiecare fotografie pe paginile de Instagram si Facebook ale Radio Impuls. Concurentii pot avea propria campanie de promovare a fotografiei postata, putand da share postarii, putand intra in direct la Radio Impuls, in timpul interventiilor in care se poate intra in direct, pentru a invita ascultatorii sa de a like pozei lor.

Proba se va incheia pe data de  19 februarie 2021,  respectiv la ora 09.00, cuplul a carui fotografie a strans cele mei multe like-uri pe paginile de Facebook si de Instagram ale Radio Impuls, cumulat, va fi declarat castigator al etapei.

 

6.3. Etapa „Mai dureaza mult?”

In aceasta etapa, baietii invata fetele cum procedezi atunci cand trebuie sa pleci de acasa in 2 (doua) minute. Baietii vor avea la dispozitie 2 (doua) minute pentru a-si machia partenerele pentru un eveniment important. Organizatorul va da tema evenimentului care va fi aceeasi pentru toate cuplurile. Proba va fi filmata si montata in clipuri video individuale, care vor fi postate pe paginile de Facebook si Instagram ale Radio Impuls.

Cuplul al carui clip video are cele mai multe like-uri pe paginile de Facebook si Instagram ale Radio Impuls cumulat va fi declarat castigator. Postarile vor avea loc pe 22 februarie la ora 08.00 si concursul aferent acestei etape se va incheia pe 23 februarie, ora 09.00 Productia etapei se va desfasura la sediul Organizatorului din Bucuresti, Bd. Marasti nr. 65-67, Romexpo, Intarea D, Pavilion T, sector 1 sau intr-o alta locatie aleasa de Organizator la o data stabilita ulterior selectiei celor cinci cupluri.

 

6.4 Etapa „Dragostea nu tine de foame”

In aceasta etapa, fiecare cuplu va trebui sa isi gateasca un mic dejun si sa manace micul dejun gatit, reteta pentru micul dejun fiind data de Organizator, fiind o reteta unica pentru toate cupurile participante. Etapa se incheie cand ambii componenti ai cuplului au terminat de mancat. Este declarat castigator cuplul care a incheiat etapa in cel mai scurt timp, potrivit tabelei oficiale de la locul de productie al etapei.

Productia etapei se va desfasura la sediul Organizatorului din Bucuresti, Bd. Marasti nr. 65-67, Romexpo, Intarea D, Pavilion T, sector 1 la o data comunicata ulterior selectiei celor cinci cupluri. Etapa va fi difuzata pe paginile de Facebook si Instagram ale Radio Impuls in data de 24 februarie 2021 si castigatorul va fi declarat in data de 24 februarie 2021 in cadrul emisiunii Scularea de la Radio Impuls.

 

6.5. Etapa „Nu esti niciodata atent!”

In aceasta etapa, fiecare cuplu va sta in masina. Baietii trebuie sa conduca, contra cronometru, printr-un tarseu stramt, cu jaloane in timp ce fetele citesc un text primit de la Organizator. Traseul si textul vor fi aceleasi pentru toate cuplurile. La finalul traseului fiecare baiat trebuie sa raspunda corect la 3 (trei) intrebari despre textul citit de partenera. Intrebarile vor fi date de Organizator si vor fi aceleasi pentru toate cuplurile. La alegerea Organizatorului, in fiecare masina pot exista elemente suplimentare care pot distrage atenta baietilor.

Fiecare intrebare la care baiatul va raspunde corect, va duce la scaderea timpului obtinut pe traseu cu 5 secunde; daca raspunsul este gresit, cele 5 secunde se vor adauga timpului obtinut pe traseu. Va fi declarat castigator al acestei etape cuplul care va avea cel mai scurt timp in urma raspunsului la intrebari. Daca se califica mai multe cupluri, clipurile video aferente probelor vor fi postate pe paginile Facebook si Instagram ale Radio Impuls, iar cuplul al carui clip video obtine cele mai multe like-uri pe paginile de Facebook si Instagram ale Radio Impuls cumulat, va fi desemnat castigatorul etapei.

Productia etapei se va desfasura la sediul Organizatorului din Bucuresti, bd. Marasti nr. 65-67, Romexpo, Intarea D, Pavilion T, sector 1 sau intr-o alta locatie aleasa de Organizator, la o data comunicata ulterior selectiei celor cinci cupluri. Etapa va fi difuzata pe paginile de Facebook si Instagram ale Radio Impuls in data de 26 februarie 2021 si castigatorul va fi declarat in data de 26 februarie 2021. In cazul in care departajarea se va face prin like-urile publicului pe paginile de Facebook si Instagram ale Radio Impuls, intervalul orar alocat strangerii like-urilor va fi 08.00 – 09.30.

 

6.6. Declararea cuplulul castigator

Este declarat castigator al concursului, cuplul care a castigat cele mai multe etape. In cazul in care exista egalitate, Organizatorul va face o etapa de departajare. Cuplul castigator va fi desemnat in data de 01.03.2021, in cadrul emisiunii Scularea de la Radio Impuls.

SECTIUNEA 7. INMANAREA PREMIILOR SI VALIDAREA CASTIGATORILOR:

7.1. Fiecare component al cuplului castigator va oferi orice detalii sau informatii suplimentare cerute de Organizator iar in masura in care acestea nu sunt suficiente sau satisfacatoare, la libera apreciere a Organizatorului, acesta din urma isi rezerva dreptul de a nu oferi Premiul castigat. Biletele de avion si voucherele de cazare vor fi transmise cuplului castigator prin posta electronica la adresele puse la dispozitie de cuplul castigator.

7.2. Pentru a fi validati si pentru a intra in posesia premiului, fiecare component al cuplului castigator comunica Organizatorului, in termenul comunicat de Organizator, copia actului de identitate, si declaratia/proces-verbal de acceptarea Premiului semnata de castigatori, in forma transmisa de Organizator.

7.3. Pentru a fi validat drept castigator, fiecare component al cuplului castigator trebuie sa indeplineasca cumulativ toate conditiile descrise in Sectiunile 4, 6 si 7 ale Regulamentului.

7.4. In cazul in care nu va exista un castigator validat, Premiul va ramane in posesia Organizatorului.

7.5. Refuzul unui cuplu/unui component al cuplului de a primi Premiul, conduce in mod automat la pierderea acestuia.

SECTIUNEA 8. TAXE SI IMPOZITE:

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre fiecare castigator in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind în sarcina exclusiva a participantilor validati ca si castigatori.

Orice alte obligatii in legatura cu participarea la concurs revin in exclusivitate participantilor validati ca si castigatori.

Prin participarea la concurs, participantii declara ca sunt de acord cu mecanismul de impozitare aplicat premiilor din prezenta campanie.

SECTIUNEA 9. LITIGII:

In cazul unor potentiale contestatii ale participantilor acestea vor fi solutionate pe cale amiabilia si in baza prevederilor prezentului Regulament.

Contestatiile se pot face in 12 de ore de la data finalizarii concursului.

Contestatia se trimite la sediul Organizatorului si va cuprinde in mod obligatoriu:

i) numele, domiciliul, date de identificare;

ii) prezentarea motivelor de fapt pe care se intemeiaza contestatia.

Nu vor fi luate in considerare contestatiile anonime, neinteligibile, sau care conțin expresii triviale si/sau calomnioase, ori nu au ca obiect concursul.

SECTIUNEA 10. FORTA MAJORA:

11.1. Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in dificultate semnificativa de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului, inclusiv inmanarea Premiului.

11.2. Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului, Organizatorul va fi exonerat de orice raspunderea privind desfasurarea concursului sau inmanarea Premiului.


NOTA DE INFORMARE cu privire la prelucrarea datelor personale ale persoanele participante in cadrul emisiunii-concurs "LOVEimpice" la postul Radio Impuls si pe Paginile de socializare Facebook si Instagram, apartinand Dogan Media International S.A.

Campania publicitara "Jocurile LOVEimpice" (denumita in continuare „Campania”) este organizata de Societatea Dogan Media International S.A. este o societate cu sediul in Bucuresti, Bd. Marasti nr. 65-67, Intrarea D, Pavilion D, Sector 1, Cod Postal 011465, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.  J40/8139/2006, cod fiscal RO 18684823 (denumita in continuare “Dogan Media”, "DMI" sau “noi”),  titular al licentei postului "Radio Impuls", in calitate de Organizator, si Operator de date cu caracter personal. 

Noi, în calitate de administratori ai paginilor noastre de Facebook si Instagram (denumite în continuare, individual sau în comun, “paginile noastre”) împreună cu Instagram/Facebook Ireland Ltd., cu sediul în 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Irlanda, în calitate de furnizor ai platfomelor de socializare Facebook si Instagram si , colectăm și prelucrăm diferite categorii de date personale de la dumneavoastră în calitate de utilizator ale Paginilor noastre de Facebook, la  https://www.facebook.com/RadioImpulsRomania  si Instagram, la  https://www.instagram.com/radioimpulsromania/  

Avand in vedere prevederile Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, denumit in continuare „Regulamentul”, care a devenit aplicabil din 25.05.2018 

Prezenta Notificare privind Confidențialitatea descrie tipurile de Informații Personale pe care le colectăm în legătură cu Concursul, scopurile pentru care colectăm Informațiile Personale, celelalte părți cu care le putem prelucra/partaja și măsurile pe care le luăm pentru a proteja securitatea datelor. De asemenea, vă informează cu privire la drepturile și opțiunile dvs. legate de Informațiile dvs. Personale și modul în care ne puteți contacta pentru a vă actualiza informațiile de contact sau pentru a obține răspunsuri la întrebările pe care le puteți avea cu privire la practicile noastre de confidențialitate. 

Va rugam sa cititi cu atentie aceasta nota de informare pentru a intelege cum prelucram datele dumneavoastra personale.

CATEGORII DE DATE PRELUCRATE 

Pentru Candidati: daca accesati din telefon aplicatia oficiala Radio Impuls (disponibila in magazinele de aplicatii mobile Google Play, Apple AppStore, Huawei AppGallery) si activati butonul dedicat Campaniei,  pentru a citi Regulamentul si pentru a ne trimite un clip video, va vom colecta imaginea dvs video, vocea, continutul clipului video, nume, prenume, localitate, data nasterii, numarul de telefon, prin completarea formularului de concurs, precum si date prin module cookie sau alte tehnologii similare, precum: adresa IP, informatii dispozitiv, navigatorul de internet, anunțurile pe care ati dat click, locație, paginile web pe care le accesati pe site-ul nostru. 

Pentru a afla mai multe despre modul in care Dogan Media International va prelucreaza datele cu caracter personal, va rugam accesati Politica de Cookies de pe site-ul  www.radioimpuls.ro

Pentru Participanti: in plus fata de cele de mai sus: imaginea foto, si vocea, continutul clipului video si imaginea video, in direct pe postul nostru de radio si pe Paginile de socializare Facebook si Instagram. Pentru a afla mai multe despre modul in care Facebook si Instagram va prelucreaza datele cu caracter personal, va rugam accesati  Nota de Informare Facebook  si  Nota de Informare Instagram

Pentru Castigatori: nume, prenume, nr de telefon, adresa email, date CI, CNP, serie si numar Pasaport, premiile obtinute, continutul, data si ora interventiilor in direct la postul de radio Radio Impuls, pe Facebook si Instagram. 

Data nasterii- va fi colectata doar pentru a putea verifica daca varsta Participantilor este conform Regulamentului, adica 18 ani impliniti la momentul inscrierii in Concurs. 

SCOPUL LEGAL AL  PRELUCRARII 

Pentru Candidati, Participanti si Castigatori: derularea Concursului 

Pentru Participanti: pentru a va contacta telefonic pe parcursul desfasurarii Concursi 

Pentru Candidati, Participanti si Castigatori: derularea Concursului 

Pentru Castigatori: desemnarea si validarea Castigatorilor si efectuarea formalitatilor pentru acordarea si livrarea premiilor Concursului.   

Pentru Participanti si Castigatori:  pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept, în instanță  

Realizarea actiunilor de Publicitate in vederea promovarii brandurilor proprii si dupa incetarea Concursului. 

  

TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRARII: 

Prin participarea la concurs/Concurs, v-ati exprimat consimtamantul cu privire la: 

furnizarea datelor cu caracter personal de imagine foto/video in vederea participarii la Concurs,  

identificarea si validarea dvs ca si castigator, inmanarea si primirea premiilor, adica prin acceptarea termenilor Regulamentului;  

acceptarea de catre dvs. a interventiei telefonice pe postul Radio Impuls.  

acceptarea prelucrarii prin tehnologii ``cookies`` la accesarea site-ului www.radioimpuls.ro ;  

apelarea telefonica a Operatorului, daca apelul este inregistrat, prin care veti fi atentionati prin mesaj vocal la inceputul respectivei convorbiri, urmand a va exprima optiunea in acest sens.  

Va puteti retrage în orice moment consimțământul prin transmiterea unei cereri scrise, semnate, la adresa de e-mail [email protected]  

In cazul in care se acorda premii cu valoare mai mare de 600 lei, CNP-ul se prelucreaza pentru Inregistrarea in contabilitate de catre Dogan Media International SA a operatiunilor privind plata premiilor catre castigatorii emisiunii-concurs, avand ca temei legal legislatia privind activitatile contabile.. 

Publicarea/anuntarea numelor câștigătorilor și a premiilor acordate în Concurs, avand ca temei juridic o obligatie legala. 

Pentru arhivarea datelor conform legislatiei aplicabile; 

Interesul legitim al Operatorului de promovare a brandurilor proprii. (art.6, alin.1, lit.f din Regulament) 

Interesul legitim al Operatorului pentru inregistrarea si stocarea convorbirilor telefonice care contin date personale ale castigatorilor la Concurs,constand in dreptul de a preconstitui eventuale dovezi privind modul de comunicare cu castigatorii pentru procesul de validare și inmanare a premiilor. 

Pentru efectuarea formalitatilor aferente pentru acordarea premiului revendicat de castigatori, de catre Dogan Media International SA, avand ca temei legal interesul legitim; 

Punerea in aplicare a prevederilor Regulamentului, investigarea eventualelor incalcari, realizarea diverselor raportari, in interesul nostru legitim. 

Constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în justiție în cadrul unei proceduri în fața unei instanțe, a unei proceduri administrative sau a altor proceduri oficiale, avand ca temei juridic interesul nostru legitim. 

 Pentru a administra, extinde sau dezvolta activitatea comerciala (ex: in cazul in care Dogan Media, sau o parte substantiala din bunurile sale, este achizitionata de un tert, situatie in care datele personale detinute de Dogan Media vor constitui unul dintre activele transferate), avand ca temei legal interesul legitim. 

 

PERIOADA DE RETENTIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

Datele cu caracter personal ale Candidatilor neselectati pentru Concurs vor fi stocate timp de 60 de zile de la incheierea Concursului.. 

Datele cu caracter personal ale Participantilor necastigatori vor fi stocate timp de 6 luni de la incheierea Concursului. 

Datele cu caratcer personal ale Castigatorilor vor fi pastrate atat cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile, dar nu mai mult de 2 ani de la data colectarii acestora. 

Datele cu caracter personal ale castigatorilor premiilor cu valoare mai mare de 600 lei vor fi stocate conform prevederilor legale aplicabile in materie financiar-contabila, respectiv 10 (zece) ani de la data incheierii exercitiului financiar in care a avut loc plata impozitului din premii.  

Convorbirile telefonice care contin date personale ale Participantilor si Castigatorilor la Concurs vor fi stocate atat cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor, dar nu mai mult de 2 ani de la data colectarii acestora. 

Pentru perioada de retentie a datelor dvs cu caracter personal colectate automat pe site-ul www.radioimpuls.ro, prin intermediul tehnologiei ``cookies``, va rugam sa accesati Politica de Cookies, https://www.radioimpuls.ro/politica-de-cookies.html pe website-ul nostru. 

Datele cu caracter personale de pe Paginile de socializare ale Dogan Media se vor pastra pe intreaga durata a existentei Paginilor respective.  

 La expirarea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal, Operatorul va sterge aceste date de pe mijloacele de prelucrare si stocare. 

CUI DEZVALUIM DATELE PERSONALE   

 Distribuirea Datelor Personale catre www.radioimpuls.ro: Pentru Participanti si Castigatori: putem partaja Informațiile dvs personale pe care le colectăm cu www.radioimpuls.ro pentru: extragerea castigatorilor, predarea premiilor, contactarea si   anuntarea castigatorilor pe pagina www.radioimpuls.ro  

 Distribuirea Datelor Personale catre Facebook si Instagram la https://www.instagram.com/radioimpulsromania/  Pentru Participanti si Castigatori: putem partaja Informațiile dvs personale pe care le colectăm cu https://www.facebook.com/RadioImpulsRomania   si  https://www.instagram.com/radioimpulsromania/ pentru participarea la Concurs si anuntarea  castigatorilor. 

Distribuirea Datelor Personale catre alte societati afiliate:  

Datele Personale pot fi distribuite catre orice alta societate care este membra a grupului nostru. Putem, de asemenea, sa divulgam datele dvs. personale societatilor din grupul nostru daca acestea ne furnizeaza produse si servicii, cum ar fi sisteme IT. 

Accesul la datele dumneavoastra personale este limitat numai la acei angajati carora le sunt necesare acele informatii pentru scopuri profesionale, si alte persoane numite de acestia pentru indeplinirea unor sarcini, in special angajati de la departamentele juridic, IT, securitate. 

Dezvaluirea datelor catre terti: 

alte entitati cum ar fi autoritati de reglementare, contabili, auditori, avocati sau alti experti externi, in cazul in care activitatea lor necesita aceste informatii;  

societati partenere care ne furnizeaza produse si servicii, cum ar fi furnizori de sisteme IT si furnizorii de servicii de asistenta aferenti, inclusiv arhivarea de emailuri, furnizorii de servicii de telecomunicatii, companii aeriene Turkish Airlines, Tarom) si de turism, de curierat (fan Curier), companii de realizare copii de rezerva si recuperare in caz de dezastru, servicii de securitate informatica si alti furnizori de servicii externalizare, cum ar fi stocare in afara spatiului de productie propriu; 

FACEBOOK IRELAND LIMITED , 4 Grand Canal Square GRAND CANAL HARB 

Companii de transport aerian ( Tarom, Turkish Airlines) 

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONALE ALE MINORILOR sub 18 ani 

Intrucat la Concurs pot participa exclusiv persoanele fizice cu varsta de minimum 18 ani la data inceperii Concursului, nu vor fi prelucrate si stocate date apartinand persoanelor cu varsta mai mica de 18 ani. In situatia in care Operatorul  primeste date cu caracter personal apartinand persoanelor cu varsta mai mica de 18 ani, aceste date vor fi imediat sterse/ distruse de pe mijlocele de prelucrare si stocare ale Operatorului. In cazul in care un parinte sau un titular al autoritatii parintesti notifica prelucrarea unor date cu caracter personal apartinand unor persoane cu varsta mai mica de 18 ani, Operatorul  va sterge distruge imediat aceste date de pe mijlocele de prelucrare si stocare.  

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA  

In vederea asigurarii unei prelucrari echitabile si transparente, participantii au urmatoarele drepturi: 

 

  1. a)Dreptul de retragerea consimtamantului cu privire la prelucrare, in orice moment, fara ca aceasta sa afecteze legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia; 
  2. b)Dreptul de acces:Puteti solicita informatii legate de datele personale pe care le detinem despre dumneavoastra.  
  3. c)Dreptul la rectificare:Puteti obtine de la noi rectificarea datelor personale pe care le prelucram referitoare la dumneavoastra. 
  4. d)Dreptul la restrictionare:Puteti obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra personale. 
  5. e)Dreptul la stergere:Aveti dreptul sa solicitati sa stergem datele personale pe care le prelucram despre dumneavoastra.  
  6. f)Dreptul la obiectie:Puteti obiecta – in orice moment la prelucrarea datelor dumneavoastra personale din motive legate de situatia dumneavoastra particulara, cu conditia ca prelucrarea sa nu se bazeze pe consimtamântul dumneavoastra, ci pe interesele noastre legitime sau pe cele ale unei terte parti.  

Vă rugăm să rețineți:  

 

  • Perioada de timp: Vom încerca să vă îndeplinim cererea în termen de o lună, care poate fi prelungită cu cel mult încă două luni din cauza unor motive specifice legate de dreptul invocat sau de complexitatea cererii dumneavoastră. În orice caz, dacă această perioadă este prelungită, vă vom informa în privința termenului de prelungire și a motivelor care au dus la această prelungire. 
  • Restricționarea accesului: În anumite situații, s-ar putea să nu vă putem acorda accesul la toate sau o parte a datelor dumneavoastră personale din cauza unor restricţii legale. Dacă vă refuzăm cererea de acces, vă vom comunica motivul acestui refuz.
  • Imposibilitatea identificării: În anumite cazuri, s-ar putea să nu vă putem identifica datele personale din cauza elementelor de identificare pe care ni le furnizați în cerere. În astfel de cazuri, dacă nu vă putem identifica drept persoană vizată, nu putem da curs cererii dumneavoastră în conformitate cu această secțiune, cu excepția cazului în care ne oferiți informații suplimentare care să ne permită să vă identificăm. Vă vom informa și vă vom da posibilitatea de a ne oferi astfel de detalii suplimentare.
  • Exercitarea drepturilor dumneavoastră: Pentru a vă exercita drepturile, vă rugăm să ne contactați în scris (inclusiv electronic) la detaliile de contact oferite în secțiunea 11 de mai jos. 

 

Dreptul de a depune o reclamatie: Puteti depune o reclamatie la autoritatea de supraveghere a protectiei datelor personale: 

Nume: 

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal 

Adresa: 

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, România 

Telefone: 

+40.318.059.211 

+40.318.059.212 

Fax: 

+40.318.059.602 

Email: 

[email protected] 

 

Citeste si: Act aditional nr. 3 din 22.02.2021 la REGULAMENTUL OFICIAL REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI „Jocurile LOVEimpice de carantina”

TRANSFERUL DATELOR PERSONALE IN AFARA SPATIULUI ECONOMIC EUROPEAN 

Informatiile personale pot fi prelucrate de personal al nostru care activeaza in afara Spatiului Economic European (Uniunea Europeana, Islanda, Norvegia si Liechtenstein), precum si de alti imputerniciti, membri ai grupului nostru sau terti, pentru scopurile mentionate la sectiunea 2.  

In cazul in care furnizam orice date personale privitoare la dvs. catre membri ai grupului nostru sau alte societati afiliate sau imputerniciti dinafara SEE, vom lua masuri adecvate pentru a ne asigura ca destinatarul protejeaza informatiile dvs. personale in mod adecvat, in conformitate cu prevederile prezentei note de informare. Aceste masuri includ, in situatia furnizorilor de servicii cu sediul in alte tari aflate in afara Spatiului Economic European (inclusiv Turcia), incheierea de clauze standard aprobate de Comisia Europeana. 

MASURI TEHNICE SI ORGANIZATORICE DE SECURITATE  

Dogan Media International este determinata sa protejeze informatiile personale impotriva oricarei pierderi, utilizari abuzive, dezvaluiri, modificari, indisponibilizari, acces neautorizat si distrugere, si isi ia toate masurile rezonabile pentru a asigura confidentialitatea informatiilor personale, inclusiv prin utilizarea unor masuri adecvate de natura organizationala si tehnica.  

In procesul de furnizare a datelor cu caracter personal catre noi, informatiile dvs. personale pot fi transferate prin internet. Desi depunem eforturi sustinute pentru a proteja informatiile personale pe care ni le puneti la dispozitie, schimbul de informatii dintre noi si dvs. prin intermediul unei conexiuni la internet nu este 100% sigur. Prin urmare, nu putem garanta securitatea informatiilor dvs. personale pe care ni le transmiteti prin internet si prin urmare transmiterea efectuata in acest fel se face pe riscul dvs. Odata ce am primit informatiile dvs. personale, vom utiliza proceduri stricte si metode de securitate pentru a impiedica accesul neautorizat la aceste informatii. 

MODIFICARI PRIVIND NOTA DE INFORMARE  

Aceasta nota de informare poate fi modificata ori de câte ori consideram necesar. Orice modificari efectuate la aceasta nota de informare vor fi afisate pe aceeasi pagina de internet, si va pot fi aduse la cunostinta prin email sau alt mijloc de comunicare, acolo unde este fezabil.  

INTREBARI SUPLIMENTARE SI FORMULAREA DE RECLAMATII 

Va rugam sa adresati intrebarile dumneavoastra privind subiectul protectiei datelor si orice cerere pentru exercitarea drepturilor dumneavoastra la urmatoarele informatii de contact: 

 

Functie: Responsabil cu protectia datelor 

Email: [email protected],  

Adresa: Bucuresti, Bd. Marasti nr. 65-67, Intrarea D, Pavilion D, Sector 1, Cod Postal 011465, 

Tel: +40 031 4075555, Fax: +40 031 8055942. 

Vom cerceta si vom incerca sa solutionam orice astfel de reclamatie sau cerere cu privire la drepturile dumneavoastra. 

Daca nu sunteti multumit(a) de raspunsul primit, puteti depune o reclamatie si la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (vedeti paragraful 7.2). 

 

Organizator, 

DOGAN MEDIA INTERNATIONAL S.A.