Regulamente

Act aditional nr. 3 din 22.02.2021 la REGULAMENTUL OFICIAL REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI „Jocurile LOVEimpice de carantina”

SECTIUNEA 1.  ORGANIZATORUL

1.1.       Organizatorul este DOGAN MEDIA INTERNATIONAL S.A, cu sediul in B-dul Marasti nr. 65-67, Romexpo – Intrarea D, Pavilion T,sectorul 1,  Cod Postal: 011465,  Bucuresti, Romania, Tel: +40 031 4075555, Fax: +40 031 8055941, cod  unic de inregistrare 18684823, J 40/8139/2006, denumita in continuare „ Organizatorul ”.

1.2.       Concursul se va derula conform prezentului Regulament Oficial (denumit in continuare “ Regulamentul ”), fiind obligatoriu pentru toti participantii.

1.3.       Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, publicand varianta actualizata a Regulamentului.  

 

SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI:

2.1.       Concursul se desfasoara pe Radio Impuls, paginile de social media ale Radio Impuls (Facebook si Instagram) si pe aplicatia Radio Impuls.

 

SECTIUNEA 3. PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI:

3.1.       Concursul se desfasoara in perioada 1 februarie 2021 – 1 martie 2021, durata exacta fiind cea decisa de Organizator, acesta avand dreptul oricand sa o modifice (denumita in continuare „ Perioada Concursului ”).

 

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE:

4.1.       Concursul este adresat cuplurilor, formate din persoane fizice cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania, care au implinit 18 ani pana la data inceperii concursului.

4.2.       Nu pot participa la concurs angajatii si/sau colaboratorii Organizatorului, ai companiilor partenere implicate in organizare, precum si sotii/sotiile, rudele si afinii acestora pana la gradul al IV-lea inclusiv.

 

Conditii suplimetare de participare:

In cazul in care oricare dintre componentii unui cuplu nu participa la o etapa, din orice motiv, sau nu participa la toate probele dintr-o etapa, cuplul va fi descalificat si concursul va continua cu cuplurile ramase. De asemenea, cuplurile participante se vor prezenta, dupa cum va solicita Organizatorul, la orice activitati organizate de Organizator in legatura cu concursul.

Materialele inscrise in concurs si/sau la casing sau publicate in cadrul concursului trebuie sa apartina exclusiv participantilor si in aceste materiale nu trebuie sa apara decat participantii.  Participantii care utilizeaza materiale care au o alta sursa de provenienta, precum internetul, vor fi automat descalificați din concurs.

Materialele cu continut pornografic, ofensator, care contin injurii, care descriu orice forma de violenta sau prezinta scene in care se produce durere cuiva sau scene de violenta sexuala sau de cruzime, scene care prezinta sau sugereaza acte sexuale, care prezinta arme de orice fel, care constituie o incalcare a legii sau orice modalitate prin care aceasta ar putea fi incalcata, care prezinta consum de droguri sau alte substante ilegale, care prezinte consum excesiv de alcool, care promoveaza rasismul, sexismul, homofobia, discriminarea etnica sau sociala, care dovedesc caracter abuziv, indecent, calomniator sau obscen, care pot aduce prejudicii unei persoane si/sau incalca dreptul la imagine al unei persoane, afaceri sau intreprinderi, care sunt protejate de drepturi de autor, care nu apartin participantilor, care contin publicitate sau materiale promotionale ale unor terti nu vor fi acceptate pentru participarea in concurs.

Participantii declara si garanteaza ca sunt singurii titulari ai drepturilor de proprietate intelectuala asupra materialelor transmise catre Organizator. Prin participarea la concurs, participantii isi dau acordul ca oricare dintre materialele transmise (inclusiv in etapa de casting) si produse in timpul desfasurarii concursului, sa fie utilizate oricand si in orice mod de catre Organizator, la libera alegere a Organizatorului, in integralitate sau in parte, pentru un numar nelimitat de difuzari/afisari, in orice program al Organizatorului si pe orice canal media detinut de Organizator. Participantii acorda Organizatorului dreptul de utilizare a imaginii acestora, respectiv reproducerea infatisarii fizice si/sau a vocii acestora, in orice material in legatura cu concursul, in orice format si pe orice canal media apartinand Organizatorului, nelimitat teritorial si temporal.

 

Organizatorul nu raspunde in fata tertilor pentru eventuala nerespectare a oricaror drepturi de proprietate intelectuala pe care le-ar putea reclama acestia in legatura cu oricare dintre materialele transmise Organizatorului, singura persoana raspunzatoare pentru respectarea drepturilor de proprietate intelectuala in legatura cu un material fiind participantul care a transmis materialul respectiv care declara si garanteaza Organizatorului ca este unicul titular al tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra materialului respectiv.

Participantii inteleg si accepta ca in cadrul productiei materialelor din concurs, Oraganizatorul poate utiliza orice forme de comunicari comerciale care pot fi difuzate in cadrul oricarui material din cadrul concursului  si/sau in legatura cu acesta,  si concurentii vor participa la productia acestora fara a solicita orice fel de remuneratie.

In vederea particparii la probele din concurs este obligatoriu pentru toti participantii sa urmeze toate regulile indicate de Organizator si sa ia toate masurile de preventie necesare in vederea raspandirii oricaror boli, in caz contrar, vor putea fi descalificati din concurs, la libera apeciere a Organizatorului.

Prin participarea la concurs, toti participantii declara ca sunt de acord cu toate prevederile Regulamentului.

 

Participantilor le este interzis sa asocieze concursul sau oricare din marcile Radio Impuls, Kanal D, Survivor cu orice tip de branduri si/sau de campanii, inclusiv sociale.

 

Organizatorul isi rezerva dreptul ca in situatia incalcarii oricarei prevederi din prezentul Regulament a oricaruia dintre componentii unui cuplu, sa descalifice cuplul respectiv cu efect imediat.

 

S ECTIUNEA 5. PREMII:

5.1. Organizatorul ofera 1 (unul) premiu constand intr-o calatorie de o saptamana (6 nopti, la care se aduga zborul Romania- Republica Dominicana si retur), pentru 2 persoane (reprezentand cuplul castigator) in Republica Dominicana, in perioada martie- mai 2021, incluzand 1 (una) vizita pe platoul de filmare al emisiunii Survivor Romania, denumit in continuare „ Premiul ”.  In cazul in care, din motive independente de cuplul validat ca si castigator, Premiul nu va putea fi inmanat in perioada martie-mai 2021, Premiul va putea fi inmanat la o data ulterioara, stabilita de comun acord cu cuplul validat ca si castigator (exceptand perioadele de Craciun si Revelion), dar, in cazul in care filmarile la Sezonul 2 al emisiunii Survivor Romania se vor fi incheiat, vizita pe platoul de filmare nu va putea fi facuta.

Valoarea Premiului este compusa din valoarea biletelor de avion si valoarea cazarii, adica aproximativ 2700 euro, Eur brut (la curs de vanzare EUR/RON al 4.87 din ziua platii). Valoarea exacta a Premiului se va stabili prin act aditional la prezentul Regulament la momentul achizitionarii biletelor de avion si a cazarii.

5.2 Nu se acorda contravaloarea in bani a Premiului.

 

Biletele de avion/voucherele de cazare corespunzatoare vor putea fi inmanate numai pe numele persoanelor reprezentand cuplul castigator, fara a putea fi transferate altor persoane. Termenele de realizare a calatoriei sunt cele oferite de agentiile de turism partenere ale Organizatorului. Organizatorul nu va fi raspunzator de eventualele interdictii ale oricaruia dintre componentii cuplului castigator legate de obtinerea oricarei vize, de inexistenta documentelor de calatorie, de nevalabilitatea documentelor de calatorie sau de efectuarea de catre componentii cuplului castigator a oricaror acte/fapte impuse de reglementari guvernamentale ale statului de plecare, de destinatie sau ale statelor de tranzit sau de unitatile de cazare sau de companiile aeriene,  necesare pentru efectuarea calatoriei. Este in sarcina componentilor cuplului castigator sa respecte oricare si toate conditiile necesare impuse pentru efectuarea calatoriei. 

SECTIUNEA 6. MECANISMUL CONCURSULUI:

 

6.1.       Etapa de casting:

In perioada 1 -12 februarie 2021, Oraganizatorul va desfasura etapa de casting in care toate cuplurile care doresc sa participe la acest concurs trebuie sa incarce un video de prezentare de maxim 2 minute care sa contina povestea lor de dragoste, prezentata intr-un mod cat mai convingator, cu exemple de intamplari sau experiente care le-au consolidat relatia de cuplu. Videourile vor putea fi incarcate pe aplicatia Radio Impuls https://www.radioimpuls.ro/app.php, in sectiunea de casting pentru concurs, Casting Joculurile Loveimpice.  Pentru a putea participa la casting, fiecare participant trebuie sa completeze formularul de casting pus la dispozitie de Organizator in sectiunea in care se desfasoara castingul.

 

6.1.1.  In urma etapei de casting, Organizatorul va alege in data de 12 februarie 2021, ora 14.00, un numar de 5 (cinci) cupluri (si 5 cupluri rezerva) care vor participa mai departe in concurs. Cele 5 (cinci) cupluri selectate vor fi contactate telefonic de Organizator pe data de 12 februarie 2021 in vederea stabilirii detaliilor participarii la urmatoarele etape si vor fi anuntate publicului in data de 15 februarie 2021 pe Radio Impuls si pe proprietatile online ale Radio Impuls. In cazul in care oricare dintre cuplurile selectate in urma castingului nu poate participa mai departe la concurs, Organizatorul va alege o rezerva pentru a inlocui cuplul respectiv.

 

6.2. Etapa „Like de viteza”

In aceasta etapa, fiecare cuplu va trimite Organizatorului o fotografie cu ei, fotografie in care trebuie sa apara doar componentii cuplului. Aceasta etapa se va desfasura in data de 18 februarie 2021. Organizatorul va posta fiecare fotografie pe paginile de Instagram si Facebook ale Radio Impuls. Concurentii pot avea propria campanie de promovare a fotografiei postata, putand da share postarii, putand intra in direct la Radio Impuls, in timpul interventiilor in care se poate intra in direct, pentru a invita ascultatorii sa dea like pozei lor. Proba se va incheia pe data de  19 februarie 2021,  respectiv la ora 09.00, cuplul a carui fotografie a strans cele mei multe like-uri pe paginile de Facebook si de Instagram ale Radio Impuls, cumulat, va fi declarat castigator al etapei.

 

6.3. Etapa „Mai dureaza mult?”

In aceasta etapa, baietii invata fetele cum procedezi atunci cand trebuie sa pleci de acasa in 2 (doua) minute. Baietii vor avea la dispozitie 2 (doua) minute pentru a-si machia partenerele pentru un eveniment important. Organizatorul va da tema evenimentului care va fi aceeasi pentru toate cuplurile. Proba va fi filmata si montata in clipuri video individuale, care vor fi postate pe paginile de Facebook si Instagram ale Radio Impuls. Cuplul al carui clip video are cele mai multe like-uri pe paginile de Facebook si Instagram ale Radio Impuls cumulat va fi declarat castigator. Postarile vor avea loc pe 22 februarie la ora 08.00 si concursul aferent acestei etape se va incheia pe 23 februarie, ora 09.00. Productia etapei se va desfasura la sediul Organizatorului din Bucuresti, Bd. Marasti nr. 65-67, Romexpo, Intarea D, Pavilion T, sector 1 sau intr-o alta locatie aleasa de Organizator la o data stabilita ulterior selectiei celor cinci cupluri. In cadrul acestei etape, Participantilor le este interzis sa dea share postarii pe orice tip de grupuri, private sau publice.

 

6.4 Etapa „Dragostea nu tine de foame”

In aceasta etapa, fiecare cuplu va trebui sa isi gateasca un mic dejun si sa manace micul dejun gatit, reteta pentru micul dejun fiind data de Organizator, fiind o reteta unica pentru toate cupurile participante. Etapa se incheie cand ambii componenti ai cuplului au terminat de mancat. Este declarat castigator cuplul care a incheiat etapa in cel mai scurt timp, potrivit tabelei oficiale de la locul de productie al etapei. Productia etapei se va desfasura la sediul Organizatorului din Bucuresti, Bd. Marasti nr. 65-67, Romexpo, Intarea D, Pavilion T, sector 1 la o data comunicata ulterior selectiei celor cinci cupluri. Etapa va fi difuzata pe paginile de Facebook si Instagram ale Radio Impuls in data de 01 martie 2021 si castigatorul va fi declarat in data de 01 martie 2021 in cadrul emisiunii Scularea de la Radio Impuls.

 

6.5. Etapa „Nu esti niciodata atent!”

In aceasta etapa, fiecare cuplu va sta in masina. Baietii trebuie sa conduca, contra cronometru, printr-un tarseu stramt, cu jaloane in timp ce fetele citesc un text primit de la Organizator. Traseul si textul vor fi aceleasi pentru toate cuplurile. La finalul traseului fiecare baiat trebuie sa raspunda corect la 3 (trei) intrebari despre textul citit de partenera. Intrebarile vor fi date de Organizator si vor fi aceleasi pentru toate cuplurile. La alegerea Organizatorului, in fiecare masina pot exista elemente suplimentare care pot distrage atenta baietilor. Fiecare intrebare la care baiatul va raspunde corect, va duce la scaderea timpului obtinut pe traseu cu 5 secunde; daca raspunsul este gresit, cele 5 secunde se vor adauga timpului obtinut pe traseu. Va fi declarat castigator al acestei etape cuplul care va avea cel mai scurt timp in urma raspunsului la intrebari. Daca se califica mai multe cupluri, clipurile video aferente probelor vor fi postate pe paginile Facebook si Instagram ale Radio Impuls, iar cuplul al carui clip video obtine cele mai multe like-uri pe paginile de Facebook si Instagram ale Radio Impuls cumulat, va fi desemnat castigatorul etapei. Productia etapei se va desfasura la sediul Organizatorului din Bucuresti, bd. Marasti nr. 65-67, Romexpo, Intarea D, Pavilion T, sector 1 sau intr-o alta locatie aleasa de Organizator, la o data comunicata ulterior selectiei celor cinci cupluri. Etapa va fi difuzata pe paginile de Facebook si Instagram ale Radio Impuls in data de 26 februarie 2021 si castigatorul va fi declarat in data de 26 februarie 2021. In cazul in care departajarea se va face prin like-urile publicului pe paginile de Facebook si Instagram ale Radio Impuls, intervalul orar alocat strangerii like-urilor va fi 08.00 – 09.30.

 

6.6. Declararea cuplulul castigator: este declarat castigator al concursului, cuplul care a castigat cele mai multe etape. In cazul in care exista egalitate, Organizatorul va face o etapa de departajare. Cuplul castigator va fi desemnat in data de 01.03.2021, in cadrul emisiunii Scularea de la Radio Impuls.

 

 

SECTIUNEA 7. INMANAREA PREMIILOR SI VALIDAREA CASTIGATORILOR:

7.1. Fiecare component al cuplului castigator va oferi orice detalii sau informatii suplimentare cerute de Organizator iar in masura in care acestea nu sunt suficiente sau satisfacatoare, la libera apreciere a Organizatorului, acesta din urma isi rezerva dreptul de a nu oferi Premiul castigat. Biletele de avion si voucherele de cazare vor fi transmise cuplului castigator prin posta electronica la adresele puse la dispozitie de cuplul castigator.

7.2. Pentru a fi validati si pentru a intra in posesia premiului, fiecare component al cuplului castigator comunica Organizatorului, in termenul comunicat de Organizator, copia actului de identitate, si declaratia/proces-verbal de acceptarea Premiului semnata de castigatori, in forma transmisa de Organizator.

7.3. Pentru a fi validat drept castigator, fiecare component al cuplului castigator trebuie sa indeplineasca cumulativ toate conditiile descrise in Sectiunile 4, 6 si 7 ale Regulamentului.

7.4. In cazul in care nu va exista un castigator validat, Premiul va ramane in posesia Organizatorului.

7.5. Refuzul unui cuplu/unui component al cuplului de a primi Premiul, conduce in mod automat la pierderea acestuia.

 

SECTIUNEA 8. TAXE SI IMPOZITE:

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre fiecare castigator in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind în sarcina exclusiva a participantilor validati ca si castigatori.

Orice alte obligatii in legatura cu participarea la concurs revin in exclusivitate participantilor validati ca si castigatori.

Prin participarea la concurs, participantii declara ca sunt de acord cu mecanismul de impozitare aplicat premiilor din prezenta campanie.

 

SECTIUNEA 9. LITIGII:

In cazul unor potentiale contestatii ale participantilor acestea vor fi solutionate pe cale amiabilia si  in baza prevederilor prezentului Regulament.

Contestatiile se pot face in 12 de ore de la data finalizarii concursului.

Contestatia se trimite la sediul Organizatorului si va cuprinde in mod obligatoriu:

  1. i) numele, domiciliul, date de identificare;
  2. ii) prezentarea motivelor de fapt pe care se intemeiaza contestatia.

Nu vor fi luate in considerare contestatiile anonime, neinteligibile, sau care conțin expresii triviale si/sau calomnioase, ori nu au ca obiect concursul.

 

SECTIUNEA 10. FORTA MAJORA:

11.1. Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in dificultate semnificativa de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului, inclusiv inmanarea Premiului.

11.2. Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului, Organizatorul va fi exonerat de orice raspunderea privind desfasurarea concursului sau inmanarea Premiului.