Stiri mondene

Regina Elisabeta este „tristă, nu nervoasă” și promite să fie alături de Meghan Markle și Prințul Harry după interviul cu Oprah

Regina Elisabeta este „tristă, nu nervoasă”
Regina Elisabeta este „tristă, nu nervoasă” [Sursa foto: Facebook]
Cu toate că Meghan Markle a făcut acuzații dureroase la adresa Casei Regale, presa britanică scrie că Regina nu este nervoasă, ba din contră, s-ar fi întristat

Regina Elisabeta nu este nervoasă după acuzațiile de rasism ale lui Meghan Markle. Potrivit Mirror, Regina spune că va fi alături de cei doi în continuare, în ciuda controverselor care fac înconjurul lumii. Însă se pare că regina a lansat o anchetă privată asupra acuzațiilor, în timp ce a declarat că Harry și Meghan rămân în continuare membrii „mult iubiți” ai familiei.

Regina Elisabeta este „tristă, nu nervoasă”
Regina Elisabeta este „tristă, nu nervoasă”[Sursa foto: Facebook]

O sursă apropiată Familiei Regale a declarat că Regina Elisabeta este tristă din cauza controverselor.

„Nu este nervoasă, este doar tristă. E tot timpul au încercat să-i sprijine pe Harry și Meghan”, a declarat sursa apropiată Familiei Regale.

Regina Elisabeta este „tristă, nu nervoasă”
Regina Elisabeta este „tristă, nu nervoasă”[Sursa foto: Facebook]

Prințul Harry chiar a declarat pe parcursul interviului cu Oprah că relația cu bunica sa a fost una chiar bună. După lansarea interviului, Oprah a spus că Harry a ținut să sublinieze că persoana care a făcut remarca despre culoarea pielii fiului său nu a fost nici Regina, nici Prințul Philip.

Declarația oficială a Palatului Buckingham după apariția interviului oferit postului de televiziune CBS

Declarația completă publicată de Palatul Buckingham la câteva zile după difuzarea interviului spune:

„Întreaga familie este întristată să afle întreaga măsură a provocării pentru ultimii ani pentru Harry și Meghan. Problemele ridicate, în special cele referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot varia, acestea sunt luate foarte în serios și vor fi abordate de către familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membrii familiei mult iubiți”.